CategorieënLogo USP

Kapmantels

Soepel vallende kapmantels van stevige kwaliteit zijn onmisbaar in uw kapsalon. Als professional zal u dit als geen ander weten. Bij MAZ Beautyland hebben we een uitgebreid assortiment met praktisch alles dat u als kapper nodig heeft. Van scherpe scharen tot handige kapmantels! Met de eerste creëert u de mooiste kapsels, en met de laatste zorgt u ervoor dat alle geknipte haren niet in de kleding van uw klant komen te zitten. Geen gekriebel na een bezoek garandeert dat uw klanten terugkomen!

Wegwerp kapmantels

Met name bij het verven zijn wegwerp kapmantels ideaal. U hoeft zich niet meer druk te maken over vlekken. Niet over verfvlekken in de kleding als op de kapmantel zelf. Deze gooit u na gebruik namelijk weg. Makkelijker kan het niet! Gebruikt u liever geen wegwerp kapmantels? Dan hebben wij ook wasbare verflakens in het assortiment. Overige kapper bescherming of hygiëne producten vindt u tevens bij MAZ Beautyland!

Kapmantels online

U kunt verschillende kapmantels online bestellen. Van basic Economyss tot fraaie gegaufreerde kapmantels waarbij het werkje voor een luxe uitstraling zorgt, u vindt het allemaal bij MAZ Beautyland! Naast de kapmantels koopt u online ook uw kapperskleding. Hiermee creëert u een professionele uitstraling van uw salon. Ook heeft u zelf vele malen minder last van kriebelende haartjes. Deze glijden namelijk, net als bij de mantel, makkelijker van de stof af!

Kapmantels groothandel

Met de Flexi kapmantels in onze groothandel heeft u de keuze uit klittenband, drukknopen of een haakje als sluiting. Vindt u het maken van keuzes soms lastig? Dan hebben wij ook de luxe kapmantel dots 3-in-1. Hiermee heeft u een exclusieve verstelbare 3-in-1 sluiting! Andere kapmantels in onze kappers groothandel zijn capes of kapmantels voor kids. Kortom, u vindt bij ons kapmantels geschikt voor elke klant!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen