Famous Names IBX Dadi Oil

Grote kans dat het bij u in de salon regelmatig voorkomt dat u cliënten heeft met beschadigde nagels. Daarom is het slim om de IBX Dadi Oil bij groothandel MAZ Beautyland voordelig in te slaan. Daar doet u niet alleen uzelf een plezier mee maar vooral uw cliënten, want die gaan de deur uit met prachtig, gemanicuurde nagels en bovendien ook nog sterkere nagels.

Dankzij het tweedelige IBX systeem wordt de nagel op een natuurlijke manier versterkt, deze wonderolie heeft zelfs een ontstekingsremmende werking. Dit wonder product blijft niet op de nagel liggen, maar trekt tot in de diepste lagen van de nagel. Ook de huid en de nagelriemen hebben hier ontzettend veel baat bij, een onmisbaar product voor in uw nagelsalon dus! Bestel de Dadi Oil IBX voordelig bij groothandel MAZ Beautyland en spaar automatisch MAZzelpunten.

Dadi Oil 72ml

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem!
Veel gestelde vragen

Dadi Oil is perfect voor het hydrateren en versterken van nagels en nagelriemen. Het helpt uitdroging te voorkomen, maakt nagels sterker en flexibeler, en bevordert de algehele gezondheid van de nagelomgeving. Daarnaast verzacht het de huid rondom de nagels.

De puur organische Dadi Oil producten zijn ook geschikt bij veel huid-, haar- en nagelproblemen. Zo is het geschikt voor de behandeling van kalknagels vanwege de ontstekingsremmende werking, maar het kan ook gebruikt worden bij gespleten nagels en haarpunten. Zelfs bij eczeem en psoriasis is dit wondermiddel goed te gebruiken.

Eigenlijk bij alle beschadigingen en aandoeningen van de nagels is het een kwestie van een paar druppels inmasseren op de nagel. Te vaak smeren met dit middel is bijna onmogelijk. In alle gevallen is het nodig dat u de olie volledig in de nagel laat trekken.

Dadi Oil is een natuurlijke nagel- en huidolie, gemaakt van 95% gecertificeerde biologische ingrediënten zoals, vitamine E, avocado-olie, olijfolie en jojoba olie. Dit in combinatie met maar liefst 21 etherische oliën maakt het tot een olie met een geneeskrachtige werking en een overheerlijke geur!

Dadi Oil is verkrijgbaar bij Maz Beautyland, dé groothandel voor Dadi Oil. Je kunt het eenvoudig online bestellen via onze webshop of in onze fysieke winkels. We bieden ook snelle levering en kortingen voor bulkbestellingen aan professionele salons.

Ja, Dadi Oil kan helpen bij het verzachten van nagels die aangetast zijn door schimmelinfecties zoals kalknagels. Het hydrateert de nagels, wat kan bijdragen aan een gezondere uitstraling en sneller herstel in combinatie met een gerichte behandeling. 

Voor de beste resultaten wordt aanbevolen om Dadi Oil dagelijks te gebruiken, vooral na handwas of blootstelling aan water. Je kunt het tot drie keer per dag aanbrengen, afhankelijk van de behoefte van je nagels en nagelriemen.

De meeste gebruikers merken binnen enkele dagen al verschil in de conditie van hun nagels en nagelriemen. Consistent gebruik van Dadi Oil zorgt voor zichtbaar sterkere, gezondere nagels en een verbeterde nagelriem binnen één tot twee weken.