CategorieënLogo USP

Verflakens

Het doel van verflakens is om te beschermen. Dit is precies wat de verschillende lakens van MAZ Beautyland doen! Ze laten geen vocht of verf door. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over verfvlekken in de kleding van uw klanten. Onze verflakens zijn lang en hebben verschillende sluitingen. Ook zijn er modellen met handige openingen voor de armen. Uw klant kan dus rustig een kopje koffie of thee drinken terwijl de verf intrekt. Bekijk ons aanbod eenvoudig online!

Ons assortiment van Verflakens

Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikel)
excl. btw €15,96
incl. btw €19,31
excl. btw €17,23
incl. btw €20,85
excl. btw €9,93
incl. btw €12,02
excl. btw €14,83
incl. btw €17,94
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Verflakens groothandel

Wilt u meer kapper bescherming dan alleen verflakens bestellen? Onze kappers groothandel heeft een uitgebreid assortiment met praktisch alles dat u zich kunt bedenken op het gebied van knippen en verven. Naast de verflakens in onze groothandel hebben wij onder meer:

Zelfs studie en oefenmateriaal bestelt u in onze webshop. Door te blijven leren kunt u altijd een constante en goede kwaliteit aan uw klanten blijven bieden!

Wegwerp verflakens

Juist bij het verven zijn wegwerp verflakens ideaal! Uw wasmachine hoeft niet zo hard te werken uw gewone lakens worden niet aangetast. Vergeet niet om zelf een kappersschort te dragen, zo voorkomt u verfvlekken in uw eigen kleding! De wegwerp verflakens kunt u eenvoudig gebruiken in combinatie met onze kapmantels die ervoor zorgen dat er geen haren in de kleding van uw klanten komen te zitten. U profiteert altijd van scherpe prijzen bij MAZ Beautyland!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen