Beauty

Bij MAZ Beautyland, dé toonaangevende online beautysalon groothandel, vindt u de meest uitgebreide collectie aan beauty- en wellnessartikelen voor uw zaak. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige verzorgingsproducten of de perfecte inrichting voor uw salon, bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring sinds 2005 begrijpen we als geen ander wat u als gepassioneerde salonhouder nodig heeft. Voor een masseur, kapper of schoonheidsspecialist zoals u, zijn wij dé beautygroothandel. We zijn een vertrouwde partner voor professionals in de beautywereld, ontdek daarom ons brede assortiment online en ervaar zelf de vele voordelen van alles onder één dak!

Veel gestelde vragen

Dit hangt voornamelijk af van de wensen van uw klant. U wilt natuurlijk niet blijven zitten met producten die niet worden gebruikt. Wat essentieel is, zijn beauty instrumenten zoals een goede pincet. Daarnaast kunt u natuurlijk niet zonder make-up en toebehoren. Het zetten van wimper extensions en het liften van wimpers is tegenwoordig erg populair, waardoor deze ook niet kunnen ontbreken in uw salon. Vergeet tot slot de hygiëne- en reinigingsproducten niet, die erg belangrijk zijn wanneer u beautyproducten gebruikt.

Bij MAZ Beautyland kunt u alle beauty producten inkopen die u nodig heeft voor uw salon. Denk aan producten voor wimper extensions en lifting, tot make-up en toebehoren, en andere onmisbare benodigdheden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het inkopen van apparatuur, inrichting en nog veel meer! U bestelt en betaalt veilig online op onze website.

Dankzij onze ervaring sinds 2005, wetenwe precies welke producten u in uw salon nodig heeft. U kunt bij ons niet alleen terecht voor beauty producten, maar ook pedicures, manicures, kappers, schoonheidsspecialisten en masseurs kunnen bij ons terecht. Wij zijn daar de voordeligste groothandel in, en daarbij komt dat u vanaf €75 al gratis verzending ontvangt in Nederland!