Beauty

U vind de grootste collectie aan beauty en wellness artikelen in onze online beauty groothandel. Voor zowel de verzorgingsproducten als de inrichting van uw salon kunt u terecht bij MAZ Beautyland. Wij draaien al mee sinds 2005 en weten precies wat u als salonhouder nodig heeft. Voor een pedicure, manicure, masseur, kapper en schoonheidsspecialist zoals u, zijn wij dé beauty groothandel. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en ervaar zelf het voordeel van alles onder één dak!

Veel gestelde vragen

Dit hangt voornamelijk af van de wensen van uw klant. U wilt natuurlijk niet blijven zitten met producten die niet worden gebruikt. Wat essentieel is, zijn beauty instrumenten zoals een goede pincet. Daarnaast kunt u natuurlijk niet zonder make-up en toebehoren. Het zetten van wimper extensions en het liften van wimpers is tegenwoordig erg populair, waardoor deze ook niet kunnen ontbreken in uw salon. Vergeet tot slot de hygiëne- en reinigingsproducten niet, die erg belangrijk zijn wanneer u beautyproducten gebruikt.

Bij MAZ Beautyland kunt u alle beauty producten inkopen die u nodig heeft voor uw salon. Denk aan producten voor wimper extensions en lifting, tot make-up en toebehoren, en andere onmisbare benodigdheden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het inkopen van apparatuur, inrichting en nog veel meer! U bestelt en betaalt veilig online op onze website.

Dankzij onze ervaring sinds 2005, wetenwe precies welke producten u in uw salon nodig heeft. U kunt bij ons niet alleen terecht voor beauty producten, maar ook pedicures, manicures, kappers, schoonheidsspecialisten en masseurs kunnen bij ons terecht. Wij zijn daar de voordeligste groothandel in, en daarbij komt dat u vanaf €75 al gratis verzending ontvangt in Nederland!