Nailit Sani & Cuti

Het verwijderen van kunstnagelproducten en nagellak dient net zo nauwkeurig te gebeuren als het aanbrengen. Nailit Products zorgt voor verantwoorde behandelingen met effectieve en toch milde producten.

Professionaliseer met Remove & Care en voorkomt (blijvende) schade. Kies voor de acetonvrije PolishOff, voor het verwijderen van nagellak van zowel natuurlijke nagels als kunstnagels. Kunstnagels en tips worden veilig verwijderd met LiftOff die tevens uitdroging voorkomt door de toevoeging van Lanoline. Gelakte nagels worden extra verzorgt en drogen snel met behulp van de PolishDry met amandelolie.

Nailit Products zorgt met de SaniCollection voor hygiënische maatregelen tijdens elke stap van een manicure of nagelbehandeling. Serviceverlening vereist nauwkeurigheid en professionaliteit, niet enkel tijdens de behandeling maar ook tijdens de voorbereidingen en nazorg. Algemene hygiëne is een steeds terugkerende factor als het om professionaliteit gaat.

Zorg voor schone en frisse handen met de SaniFresh Gel of Spray. Geef nagels de juiste voorbereiding voor optimale dieptereiniging en desinfectie met SaniPREP of SaniScrub. Garandeer een hygiënisch schone omgeving en materialen door het gebruik van SaniClean.
Met de SaniCollection is de eerste grote stap naar professionaliteit gezet.