Nagelstyling

Van nageltafels tot nagelfrezen, u vindt een compleet assortiment voor nagelstyling op één online adres bij onze nagelgroothandel! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan nagelproducten en accessoires om het niveau van uw nagelstyling te verbeteren en de handelingen zo makkelijk mogelijk te maken. Of u nu een professionele nagelstylist bent of net begint met het verkennen van de wereld van nagelstyling, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw creativiteit te uiten. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft en daarom hebben we bij MAZ Beautyland een uiteenlopend assortiment, waarmee u de wens van elke klant kunt waarmaken.

CND Vinylux Lovely Quartz 15 ml uitlopend

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

CND Vinylux Locket Love 128 15ml uitlopend

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Veel gestelde vragen

Bij MAZ Beautyland kunt u terecht wanneer u goede gellak wilt inkopen. We verkopen merken zoals Astonishing Nails, Young Nails, CND en meer. Daarnaast verkopen we ook alle andere benodigdheden voor de manicure zoals instrumenten, penselen en apparaten. Daar blijft het niet bij, want ook voor displays, tips en voor de opslag van uw nagelproducten zit u bij ons goed.

De beste gellak lampen kunt u kopen bij MAZ Beautyland. We hebben lampen in verschillende prijscategorieën, zodat het voor iedereen betaalbaar is. Daarbij hebben we nog veel meer andere apparaten om de nagels mee te perfectioneren, denk aan een nagelfrees, stofafzuiger en meer benodigdheden!

Bij MAZ Beautyland bieden we een scala aan nagelproducten aan, voor een zo goedkoop mogelijke prijs. Daarnaast bieden we ook korting aan in de vorm van spaarpunten, die u gratis kunt verdienen bij elke bestede euro. Al bij besteding vanaf €50 betaalt u geen verzendkosten in Nederland!

Dankzij onze ervaring van ruim 15 jaar, weten we precies wat u nodig heeft voor uw nagelsalon. Ons assortiment aan nagelstyling producten is hier volledig op toegespitst. We verkopen niet alleen producten voor de nagelstyling zelf, maar ook alle andere benodigdheden voor in uw salon. Daardoor kunt u alles gemakkelijk en veilig op één plek bestellen. We leveren direct uit voorraad, waardoor u niet te maken heeft met lange levertijden.