Pedicure

Voor uw salon doet u inkopen bij dé pedicuregroothandel MAZ Beautyland. Niet alleen profiteert u van zeer scherpe prijzen bij ons, maar ook van een uitgebreid assortiment. Al sinds 2005 zijn wij bekend als groothandel voor de gehele beauty en wellnessbranche. In zowel Nederland als België zijn wij bekend bij veel bedrijven. Wij hebben alles in eigen voorraad waardoor wij snel uw verzorgingsproducten kunnen leveren vanuit onze pedicuregroothandel. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw inkopen.

Veel gestelde vragen

Een pedicure houdt zich bezig met voetverzorging. Dit kan zowel de huid als de nagels zijn. Deze behandelingen houden de voeten mooi en verzorgd. Bij MAZ Beautyland bieden we een scala van producten aan voor pedicures. Wij hebben alle benodigdheden die een salon nodig heeft, van meubilair tot producten en apparaten.

Dit hangt af van de behandeling die u wilt uitvoeren. Ook uw persoonlijke voorkeuren spelen hierbij een grote rol. Dankzij ons uitgebreide aanbod vindt u ongetwijfeld meer dan genoeg geschikte artikelen, om een fijne set mee samen te stellen. Mocht een product afwijken van uw verwachtingen, dan kunt u deze gerust retourneren.

Dankzij ons enorme en gevarieerde assortiment, kunt u op één plek alle artikelen inkopen die u nodig heeft voor uw behandelingen als pedicure. Daarnaast hebben we nog veel meer producten, voor bijvoorbeeld nagels, beauty en massages. Kortom, alles wat u kunt bedenken voor in de salon. Doordat we uit voorraad leveren, heeft u uw bestelling al snel binnen en bij besteding vanaf €50 heeft u zelf gratis verzending!