Bescherming en Desinfectie

Zorg voor de beste bescherming met goede desinfectie! In de schoonheidssalon kunnen bacteriën en virussen op de loer liggen. Om al deze ziekteverwekkers tegen te gaan gebruikt u desinfecterende middelen. Voor zowel de huid, het interieur van uw salon als de instrumenten die u als behandelaar gebruikt hebben wij de beste desinfectie. Er is geen schoonheidssalon zo smetteloos als die van u wanneer u dit allemaal besteld (en gebruikt) bij MAZ Beautyland. Bescherm uzelf en uw klanten!

Veel gestelde vragen

Dit hangt uiteraard af waar u de desinfectie voor wilt gebruiken. Het is altijd handig om een handdesinfectie in uw salon te hebben, zodat u eenvoudig en snel uw handen kunt reinigen zonder water en zeep te gebruiken. Ook is een reiniger voor uw apparaten en instrumenten van belang, aangezien die ook in contact met uw klanten komen en daarom hygiënisch moeten blijven.

Dit is afhankelijk van het doeleinde waarvoor u de desinfectie wilt gebruiken. De desinfectieproducten die we aanbieden zijn uiteenlopend van producten voor de huid tot producten voor apparaten. Daarnaast verkopen we nog meer producten die bevorderend zijn voor de hygiëne. We bieden alleen desinfectie producten aan waarvan we zeker weten dat de kwaliteit goed is.

Bij ons kunt u op één plek alle desinfectie en reiniging vinden die u nodig heeft voor in uw salon. Of dit nu voor uw handen, lichaam, instrumenten of apparaten is, wij hebben het voor u. Daar blijft het niet bij, want we bieden eigenlijk alles aan wat u nodig heeft voor in uw salon. Zo kunt u gemakkelijk al uw benodigdheden bij ons inkopen. Bij besteding van €50 ontvangt u gratis verzending op uw bestelling!