Eeltwekers

Waarom Balsan gebruiken?

De BALSAN lotion is bijzonder geschikt om hoorn, eelt, eksterogen, dode huid en nagelriemen te verwijderen van voeten en handen. U loopt daarbij geen enkel gevaar om de huid te beschadigen, aangezien het niet meer nodig is te snijden, te raspen of de huid te schaven.

Onze handen zijn ons visitekaartje, onze voeten moeten ons een leven lang dragen: ze verdienen dus onze bijzondere aandacht en een regelmatige, preventieve zorg. De verzorging met Balsan is zeer doeltreffend en volledig pijnloos.

Bovendien is ze, in tegenstelling tot eeltvijl, puimsteen, rasp of mesje, wel geschikt voor de gevoelige huid en voor diabetici.

De BALSAN kruidencrème is vervaardigd van grondstoffen van de beste kwaliteit. De crème kleeft niet, is niet vet, en is ideaal voor de voetzolen. Was de voeten en wrijf ze vervolgens in met de crème op basis van kruiden, en dit gedurende 2 à 3 maal per week. Al snel zult u kunnen vaststellen dat de vorming van eelt gevoelig is verminderd. Dermatologische controle heeft aangetoond dat bij gebruik van de crème een aanzienlijke verbetering (42 %) van de vochtbalans kan vastgesteld worden.

De BALSAN producten zijn anti-allergisch (controle door het dermatologisch Instituut DERMATEST) , ze zijn biologisch, en ze zijn zonder testen op dieren ontwikkeld. Ze bevatten ook geen bewaarmiddelen. Dankzij de strenge controles zijn we in staat u een hoogstaande kwaliteit te garanderen.