Bedrijfinformatie

MAZ Beautyland staat voor service en kwaliteit.

Als distributeur van diverse topmerken op het gebied van hand-, nagel-, voet-, haar-, en beauty producten willen wij een bepaald niveau garanderen, ook in onze dienstverlening. 

Hiertoe werken wij alleen maar samen met gerenommeerde partners en leveranciers die dezelfde visie hebben.

In een groeiende markt voor uiterlijke verzorging wordt de lat steeds hoger gelegd. Voor zowel mannen als vrouwen, raakt schoonheidsverzorging meer en meer geïntegreerd in de dagelijkse routine.

In de privé- en zakelijke sfeer let men ook meer op uiterlijke verzorging en dit juichen wij bij MAZ Beautyland alleen maar toe. Niet alleen omdat dit onze business is, maar omdat een verzorgd uiterlijk bijdraagt aan een gevoel van welzijn. MAZ Beautyland draagt dit graag uit in haar missie: mooie producten, goede service en kwaliteit leveren, zodat al onze klanten, relaties en cursisten altijd met een gevoel van welzijn zaken met MAZ Beautyland doen.

MAZ Beautyland is de groothandel voor de complete beauty en wellness-branche. Het bedrijf is opgericht in 2005 en is momenteel een van de grootste speler op het gebied van online winkelen in de Benelux en Duitsland voor pedicure, kapper, nagelstylist, masseur en schoonheidsspecialiste. Per jaar heeft MAZ Beautyland ruim 3 miljoen bezoekers en meer dan 20.000 vaste klanten. Het assortiment bestaat uit zo’n 8.000 artikelen verdeeld over de diverse branches. Daarnaast onderscheidt MAZ Beautyland zich door haar pioniersmentaliteit. Altijd veelzijdig, verrassend en actueel is er een koppositie bereikt als het gaat om snel en betrouwbaar online-winkelen. De unieke garantie en het automatische spaarsysteem zijn hier goede voorbeelden van.

MAZ Beautyland bestaat uit een team van 7 medewerkers die elke werkdag voor u klaar staan. We hebben een jong en gedreven team met veel kennis van de verschillende branches. U kunt met al uw vragen bij ons terecht daarnaast bieden we ook verschillende opleidingen.

Wist u dat MAZ B.V. duurzaamheid erg belangrijk vindt? Zo wekken we alle energie die wij gebruiken op met zonnepanelen. 

Ontvangt u wel eens een verpakking met andere tape? De meeste producten komen vaak bij ons binnen in dozen. Alle goede dozen worden gewoon hergebruikt. Dit bespaart weer een karton en scheelt in de verpakkingskosten. Daarnaast gebruiken wij voor opvulling in pakketten 100% gereryclede chips en opvul papier.

MAZ Beautyland innoveert continu om zo efficiënt en duurzaam mogelijk te opereren.

Joyce Voogt, Boy Voogt en medewerkers.

Bezoekadres:

Industriestraat 23

2671 CT NAALDWIJK

Zuid-Holland

Joycelogopand