HFL Laboratories

Heeft u een manicure of pedicure salon? Of geeft u gezichtsbehandelingen? HFL Laboratories is specialist op het gebied van lichaam- en voetverzorging. De doeltreffende producten van dit gerenommeerde merk bieden optimale verzorging voor de huid. Maar HFL Laboratories doet meer! Het biedt ook een probleemoplossende lijn voor verschillende doelstellingen. Huid- en nagelproblemen als schimmelnagels, voetschimmel en psoriasis worden effectief behandeld. De verzorgingsproducten ondersteunen uw professionele behandeling!

Download hier het gebruikersadvies

Veel gestelde vragen

Spray de nagels 2 keer per dag in met de HFL Solutionspray. Laat uw pedicure de nagel dun frezen en verwijder broze delen. Behandel ook uw schoenen met de spray om optimale resultaten te behalen.

De HFL Solution Spray verzorgt kalknagels en schrale, rode huid. Het dringt door tot de nagelmatrix om de bron van schimmelinfecties aan te pakken, kalmeert de huid, en bevordert de elasticiteit van de nagel voor een betere groei.

Ja, Dadi’Oil en HFL Solution Spray vormen samen een krachtige combinatie. De spray bestrijdt infecties, terwijl Dadi’Oil de nagel herstelt en beschermt tegen nieuwe micro-organismen. Hierdoor wordt de nagel sterker en gezonder.

Alle producten zijn voorzien van een veiligheidsrapport en kunnen gebruikt worden door kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.