Textiel en Salonkleding

Voor het runnen van een beautysalon is het wellicht goed om na te denken over de aanschaf van textiel en salonkleding voor de uitstraling van professionaliteit en persoonlijke hygiëne. Het dragen van hoogwaardige kleding is erg belangrijk, zowel voor u als voor uw medewerkers. Onze beschermende tunieken en pantalons zijn niet alleen comfortabel om te dragen, maar ze zijn ook verkrijgbaar als set of los te bestellen. Hierdoor kunt u ze combineren met kleuren, zodat u de kleding kunt laten aansluiten bij uw huisstijl. Als u representatief wilt overkomen, kiest u de salonkleding van MAZ Beautyland!

Veel gestelde vragen

Dit doet u veilig en goedkoop bij MAZ Beautyland! Wij bieden een divers assortiment aan salonkleding aan in verschillende vormen, maten en kleuren. Daarbij hebben we naast salonkleding nog meer textiel, zoals handdoeken en bekleding voor behandelstoelen. Zo kunt u bij ons terecht om zowel uzelf te kleden als de rest van uw salon.

Allereerst is het belangrijk dat de kleur van de stoelhoes past bij de rest van uw salon. U wilt natuurlijk dat de salon er mooi uitziet voor uw klanten. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met afmetingen van de behandelstoel, zodat de bekleding hier omheen past.

Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeuren en die van uw klanten. Wilt u een inklapbare massagetafel die u gemakkelijk kunt verplaatsen of is dat niet van belang voor u? Mocht u een vouwbare massagetafel handig vinden, dan bieden we hier ook draagtassen voor aan zodat u deze makkelijk mee kunt nemen. Tot slot is het uiteraard ook belangrijk dat de massagetafel lekker ligt!

Bij MAZ Beautyland hebben we een ruim aanbod aan massagetafels, bekleding voor massagetafels en zelfs draagtassen. Deze zijn er in verschillende vormen, maten en kleuren, dus heeft u genoeg keuze! We bieden nog veel meer benodigdheden voor in uw salon en voor uw behandelingen.

Wij hebben een enorm aanbod aan producten voor in uw schoonheidssalon, waardoor u gemakkelijk alle benodigdheden bij ons kunt bestellen. Met onze ruim 15 jaar aan ervaring weten we precies wat u nodig heeft. U ontvangt al bij besteding vanaf €50 gratis verzending!