CategorieënLogo USP

HygiŽne producten kapper

In het kappersvak zijn onze hygiëne producten enorm belangrijk, als kapper staat u namelijk in direct contact met klanten en chemische stoffen. Voor zowel uzelf als uw klant is een goede bescherming belangrijk. Met onze hygiëne producten voor de kapper voorkomt u infecties! Bij MAZ Beautyland hebben we een zeer uitgebreid assortiment. U kunt de beste desinfectiemiddelen voor uw instrumenten inkopen in onze webshop, maar ook speciale reiniging voor uw salon!

Hygiëne producten kapper groothandel

U vindt onder de hygiëne producten voor de kapper in onze groothandel niet alleen ontsmettende producten, maar ook bescherming. Door bijvoorbeeld zelf een kimono te dragen en verflakens te gebruiken voor uw klanten, zorgt u ervoor dat agressieve chemicaliën de kleding of zelfs huid niet kunnen aantasten. En om kapperseczeem te voorkomen gebruikt u onze handschoenen bij het wassen, verven, permanenten of blonderen. We hebben meer producten die hygiënisch zijn, als kapper bestelt u in onze groothandel alles voor uw salon!

Hygiëne producten kapperinstrumenten

Gemak dient de mens, gebruik daarom onze knipkragen! Onder onze hygiëne producten en kapperinstrumenten is dit item een absolute topper. Het is de basis voor een mooie en precieze snit! MAZ Beautyland is met recht de kappers groothandel voor u. Ons assortiment hygiëne producten en kapperinstrumenten is zodanig uitgebreid dat u uw gehele kapsalon kunt inrichten. En met de beste producten en perfecte hygiëne zullen de klanten ongetwijfeld (blijven) komen!

Hygiëne producten kapper kopen

Bij MAZ Beautyland kunt u zeer voordelig speciale hygiëne producten voor de kapper kopen. Daarbij heeft u dubbel mazzel met de MAZzelpunten die u bij elke aankoop ontvangt. Deze zorgen namelijk voor extra korting wanneer u opnieuw hygiëne producten voor de kapper gaat kopen, want hygiëne staat natuurlijk voorop. U kunt er uiteraard zelf voor kiezen waarop en wanneer u uw punten inwisselt!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen