Desinfectie en reiniging

Eigenlijk kan geen enkel bedrijf zonder goede desinfectie en reiniging. Zeker in de beauty en wellnessbranche is dit ontzettend belangrijk. Een salon is de perfecte omgeving voor bacteriën en schimmels. Maar met een adequate desinfectie en reiniging zorgt u ervoor dat deze geen schijn van kans hebben en dat u hygiënisch te werk kunt gaan! Bij MAZ Beautyland doet u eenvoudig al uw inkopen hiervoor, van desinfectie voor de huid tot speciale reiniging voor uw salon.

Veel gestelde vragen

Alcohol Podior is een gebruiksklare vloeistof geschikt voor desinfectie. Alcohol Podior is er in 2 varianten. Alcohol Podior 70% geschikt voor desinfectie van kleine oppervlakken en intacte huid. Alcohol Podior 80% is geschikt voor desinfectie van oppervlakken, huid en instrumenten. Zowel Alcohol Podior 70% als 80% zijn goedgekeurd door het CTGB. Alcohol Podior is een biocide.

Natuurlijk koop je alcohol 70% bij MAZ Beautyland. Niet alleen heel voordelig maar ook nog eens stapelkorting.

Alcohol Podior 70%, is uitsluitend te gebruiken ter bestrijding van bacteriën, gisten en schimmels op harde oppervlakten. Geschikt voor het ontsmetten van de huid, instrumenten en oppervlakken. (Met uitzondering van oppervlakken die in contact kunnen komen met eet- en drinkwaren en grondstoffen hiervoor). Om materialen en huid te desinfecteren en/of te reinigen kan worden volstaan met 70% en 80% alcohol.

96% alcohol kan ALLEEN worden gebruikt voor intensieve reiniging en niet om te desinfecteren. Dit omdat deze formule te weinig water bevat, welke altijd nodig is om de schil van de bacterie te kunnen verweken zodat de alcohol daarna kan penetreren.