CategorieënLogo USP

Kapperskleding

Geef uw salon een professionele uitstraling met onze kapperskleding.Naast de uniforme look waar onze stijlvolle kleding voor zorgt, zitten de verschillende pantalons en tunieken als gegoten. Dit komt door de comfortabele pasvorm en uiteenlopende maten voor elk figuur. Bij MAZ Beautyland hebben we een ruim assortiment met kapperskleding. Kies de kleur(en) en het model dat aansluit op de huisstijl van uw salon en geef de juiste boodschap aan uw klanten!

Kapperskleding vrouwen

Vrouwen hebben onmiskenbaar een ander figuur dan mannen. Met onze kapperskleding voor vrouwen worden vrouwelijke vormen prachtig geaccentueerd. Vind u het lastig om de juiste maat te vinden? Met onze matentabel wordt dit een fluitje van een cent! Een van de voordelen van onze kapperskleding voor dames is dat deze nagenoeg kreuk- en vlekvrij is. Vuil hecht zich niet makkelijk en strijken gaat daarentegen moeiteloos

Kapperskleding mannen

Kleding maakt de man. Dat blijkt wel uit onze kapperskleding voor mannen. De gebruikte stoffen zijn stevig en eenvoudig te reinigen. Het gebruik van een kappersschort is echter altijd een aanrader. Deze is namelijk zo gemaakt dat de haren er niet aan blijven plakken. Daarbij heeft u uw meest gebruikte instrumenten direct bij de hand in de handige steekzakken! Bestel uw beschermende kapperskleding voor mannen eenvoudig samen met onze hygiëne producten voor de kapper.

Kapperskleding groothandel

Niet alleen kapperskleding vindt u in onze kappers groothandel. MAZ Beautyland heeft vrijwel alles op het gebied van kapper bescherming. Denk hierbij aan:

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel in onze kapperskleding groothandel. Bij MAZ Beautyland profiteert u trouwens van zeer scherpe prijzen. Bekijk ons ruime aanbod eenvoudig online en maak uw keuze!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen