Barbicide Salon Hygiene

Wilt u binnen vijf minuten uw werkplek desinfecteren? Bij ons als barbicide groothandel koopt u voordelig alles wat u nodig heeft om veilig te werken. Vanaf nu geen gedoe meer met diverse reiniging en desinfectanten om uw werkplek te reinigen. Dit kan eenvoudig met een product! Door het gebruik van barbicide krijgen bacteriën geen schijn van van kans! De vloeistoffen zijn te gebruiken voor kunstoffen, het toilet, deurknoppen, toetsenborden en meer. En ook heel belangrijk, desinfecteer uw instrumenten, dit kunt u ook doen met een van onze voordelig geprijsde ultrasoon reinigers. U profiteert van 100% hygiëne dankzij de barbicide uit onze groothandel!

Veel gestelde vragen

Barbicide is het beste desinfectiemiddel voor schoonheidsspecialisten, pedicures, nagelstylistes en kappers. U kunt het gebruiken voor uw instrumenten zoals scharen, mesjes, penselen en zelfs voor uw werkplek. Het middel desinfecteert op ziekenhuisniveau, waardoor u uw spullen veilig en effectief kunt schoonmaken.

Dat hangt van het product af. Bij reinigingsspray en -doekjes spreekt het voor zich. Wilt u een dompelaar gebruiken, dan kunt u de voorwerpen in de flacon doen. Na vijf minuten zijn deze gereinigd en hoeft u deze alleen nog goed af te spoelen. Zo zijn u en uw klanten verzekerd van een hygiënische behandeling en doordat het middel biologisch afbreekbaar is, is het ook nog eens milieuvriendelijk.

Onze Barbicide producten zijn altijd scherp geprijsd. U vindt het schoonmaakmiddel in verschillende uitvoeringen, zodat u het gemakkelijk voor diverse doeleinden kunt gebruiken. Daarbij verdient u bij elke bestede euro ook nog eens punten, die uiteindelijk in een tegoedbon kunnen worden omgezet. Al bij besteding vanaf €50 hoeft u geen verzendkosten te betalen!