Young Nails

Het inmiddels wereldberoemde merk Young Nails stelt in alles de nagelstyliste centraal! In onze groothandel vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige nagelproducten van Young Nails, van nagellak, base coat, top coat tot vijlen en cleansers. Voor iedereen die het nagelvak ambieert, biedt Young Nails de juiste producten én een goede opleiding die de onmisbare basis is. Vanuit Young Nails worden er daarom ook zeer hoge eisen gesteld aan bedrijven die hun producten mogen distrubueren, waardoor wij extra trots zijn dat wij dit merk aanbieden! De slogan zegt het al: It's all about you! Kwaliteit staat bij Young Nails hoog in het vaandel, net als bij MAZ Beautyland! In onze webshop kunt u voordelig álles op een adres online inkopen voor uw nagelsalon!

 

Veel gestelde vragen

Deze bestelt u uiteraard bij MAZ Beautyland. In ons uitgebreide assortiment vindt u alle Young Nails producten die u nodig heeft voor in uw salon, van nagellakjes tot instrumenten. Net als bij Young Nails staat kwaliteit bij ons centraal. Dit merk is daarom niet voor niets een van onze favoriete merken voor nagelverzorging.

Dit wondermiddel bevordert de hechting van de nagel, waardoor nagellak beter en langer blijft zitten. Normaal bevatten primers zuren die de natuurlijke nagel op lange termijn aantasten. Bij de Protein Bond is dit niet het geval omdat er geen schadelijke zuren inzitten. Combineer dit middel samen met de nagellakjes en andere producten van Young Nails, en de nagels van uw klanten zien er weer tiptop verzorgd uit!

Doordat we onze producten uit eigen voorraad leveren, heeft u uw bestelling al snel binnen. De producten van dit inmiddels wereldberoemde merk zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen niet ontbreken in de collectie van een echte nagelartiest. Wanneer u meer dan €50 besteedt, betaalt u geen verzending in Nederland!

Young Nails biedt hoogwaardige producten van uitstekende kwaliteit aan. Veel producten zijn daarom ook HEMA vrij van Young Nails.

Alle acryl poeders en liquid zijn HEMA vrij. Ook de volgende Young Nails producten bevatten geen HEMA: Synergy Hard gels, Go time gel polish, Stain resist top coat, Cream Clay, Tip lijm (brush on glue), MIssion control gel paints, Swipe en de glitters.