CategorieënLogo USP

Opstaphulp pedicure

Voor ouderen en mindervaliden is een opstaphulp ideaal! Maar ook voor u als pedicure wordt het werken een stuk gemakkelijker. U kunt uw klant namelijk op een veilige wijze op een voor u goede werkhoogte laten zitten. Eigenlijk biedt u dus al uw klanten extra gemak en veiligheid met een opstaphulp. Als pedicure koopt u deze natuurlijk bij dé groothandel van de Benelux, MAZ Beautyland! Wij hebben een uitgebreid assortiment met zeer scherpe prijzen.

Ons assortiment van Opstaphulp

Artikel 1 tot en met 1 (van 1 artikel)
excl. btw €120,66
incl. btw €146,00
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Opstaphulp pedicure 2 treden

Doordat MAZ Beautyland een van de meest uitgebreide pedicure groothandels is, vindt u een opstaphulp voor bij de pedicure met 2 treden. Ons brede aanbod bestaat trouwens uit meer dan alleen maar saloninrichting die zorgt voor veiligheid. Ook hebben wij een groot assortiment met voetverzorging producten van gerenommeerde merken. Zorg dus voor veiligheid in uw salon met een opstaphulp met 2 treden. En als pedicure geeft u professionele behandelingen met onze hoogwaardige producten!

Opstaphulp pedicure kopen

Veiligheid is de belangrijkste reden om een opstaphulp voor bij de pedicure te kopen. Maar comfort is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Wilt u extra comfort bieden aan uw klanten? Dan kan een afdek handdoek niet ontbreken in uw salon. Ook beenrollen zorgen ervoor dat uw klant geheel ontspannen in uw pedicurestoel zit. Heeft u een van voorgaande attributen nog niet? U kunt ze eenvoudig samen met uw opstaphulp voor bij de pedicure kopen bij MAZ Beautyland!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen