CategorieënLogo USP

Pedicure groothandel

Voor uw salon doet u inkopen bij dé pedicure groothandel MAZ Beautyland. Niet alleen profiteert u van zeer scherpe prijzen bij ons, maar ook van een zeer uitgebreid assortiment. Al sinds 2005 zijn wij bekend als groothandel voor de gehele beauty en wellnessbranche. In zowel Nederland als België zijn wij bekend bij veel bedrijven. Wij hebben alles in eigen voorraad waardoor wij snel uw vijlen en voetverzorgingsproducten kunnen leveren vanuit onze pedicure groothandel. U hoeft dus nooit lang te wachten op uw inkopen.

 

Pedicure groothandel goedkoop

U vindt nergens een pedicure groothandel zo goedkoop als MAZ Beautyland. Zelfs met onze scherpe prijzen kunt u gratis punten sparen. Met uw gespaarde punten kunt u nieuwe inkopen doen. Wanneer u regelmatig eeltvijlen besteld kan dit resulteren in een nieuwe pedicurestoel met eventueel een beensteun. Wat een mazzel! Met een pedicure groothandel zo goedkoop als die van ons bent u verzekerd van een goede winstmarge!

Pedicure groothandel online

Het voordeel van een pedicure groothandel online is dat u geen kostbare tijd kwijt bent aan inkopen doen. Wij regelen het transport voor u en zelfs toekomstige bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen als u een account aanmaakt. Wanneer u regelmatig dezelfde producten besteld kunt u dit in onze pedicure groothandel online makkelijk herhalen. Ook voor andere beauty groothandel benodigdheden kunt u bij ons terecht, wij staan niet voor niets voor mooi van A tot Z!

Pedicure groothandel merken

Niet alleen pedicuretangen besteld u in onze pedicure groothandel. Gerenommeerde merken als HFL Laboratories en Footlogix zijn ontzettend populair voor de verzorging van voeten. In onze pedicure groothandel doen merken als Laufwunder en Samenwerkende Pedicures het ook ontzettend goed. De eerste vooral omdat deze goed gebruikt kunnen worden door kinderen en diabetici. En de laatste omdat deze een gunstige prijsstelling heeft voor balieverkoop. Voor het bestrijden van schimmelinfecties gebruikt u uiteraard HFL solutionspray of Footlogix Toe nail Tincture Spray.

Pedicure groothandel MAZ Beautyland

Wanneer u ook bij de mensen thuis behandelingen aanbiedt zijn onze pedicurekoffers een absolute must. Als pedicure groothandel is MAZ Beautyland al jaren een marktleider. Wij weten namelijk precies wat u als pedicure nodig heeft. Daarbij zijn wij als pedicure groothandel zeer voordelig. MAZ Beautyland is voor de Benelux de grootste en meest voordelige webshop! Wij zijn dé nagelgroothandel, voor alle manicure- en pedicure salons en behandelingen!

 

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen