CategorieënLogo USP

Voetverzorging producten

MAZ Beautyland voert als pedicure groothandel vrijwel alle bekende en professionele voetverzorging producten! Zo kunt u als pedicure in principe ieder soort behandeling geven. Likdoorns en eelt bijvoorbeeld, verdwijnen als sneeuw voor de zon in uw salon. Uiteraard kunt u ook alle overige attributen die u als professional nodig heeft met uw voetverzorging producten mee bestellen. Wij hebben een uitgebreid assortiment en leveren zeer snel!

Voetverzorging producten groothandel

Hygiëne en wondverzorging zijn minstens zo belangrijk als voetverzorging. De producten in onze groothandel die hiervoor geschikt zijn zorgen voor een goede ontsmetting! Betadine staat bijvoorbeeld al meer dan 40 jaar bekend als een ontsmettingsmiddel dat geschikt is om de meest voorkomende wondjes te ontsmetten. Andere voetverzorging producten in onze groothandel, zoals crème en zalf, hebben bovendien een verzorgende of pijnstillende werking.

Voetverzorging producten pedicure

Wat zijn nou eigenlijk de beste voetverzorging producten? Als pedicure loopt u tegen vele kwalen aan. Hiervoor vindt u bij MAZ Beautyland gerenommeerde merken die hoge eisen stellen aan hun kwaliteit. Zo kunt u met de verschillende vloeistoffen en eeltwekers elke voet verzorgen. Wij hebben professionele voetverzorging producten voor u als pedicure van onder andere:

Ervaar zelf het plezier en gemak van werken met kwaliteit!

Voetverzorging producten kopen

Zoals gezegd kunt u bij MAZ Beautyland voetverzorging producten kopen om elke voet en kwaal te behandelen. Zo zijn zweetvoeten verleden tijd met een Voetcare anti transpiratie behandeling. De Lauf- en Handwunder producten bevatten een combinatie van efficiënte plantenextracten en natuurlijke substanties. Deze zorgen voor een zachte en soepele huid. Door voetverzorging producten te kopen in onze webshop profiteert u van kwaliteit voor een scherpe prijs!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen