CategorieënLogo USP

Pedicurestoel

Bij MAZ kunt u terecht voor elke pedicurestoel in elke prijsklasse. In de pedicurepraktijk mag natuurlijk geen behandelstoel ontbreken. Pedicurestoelen zijn er in 3 varianten: Manueel, hydraulisch en elektrisch.

De manuele pedicurestoel is qua prijs het voordeligst en wordt vaak als instapmodel aangeschaft tijdens de studie als nog niet zeker is of het vak van pedicure wel iets voor u is. De manuele stoel is ook een goede keus als een nieuwe salon wordt opgestart met een klein budget. Manuele pedicurestoelen hebben als nadeel dat zij niet in hoogte verstelbaar zijn. Rug en beengedeelte zijn daarentegen wel handmatig (manueel) verstelbaar, maar u moet dan altijd aan de klant om medewerking vragen als u de stoel in een andere stand wilt zetten (voor bijvoorbeeld een massage). Is men na een jaar nog steeds enthousiast, of heeft de praktijk of studie zich inmiddels bewezen, dan wordt vaak overgegaan op een elektrische pedicurestoel.

De elektrische pedicurestoel heeft als voordeel dat uw klant altijd ontspannen kan blijven liggen, als u de stoel in een bepaalde stand wilt zetten. Deze stoelen zijn ook in hoogte verstelbaar. Dit is niet alleen een must voor de ideale werkhouding, maar vergemakkelijken ook het instappen van uw klanten die wat ouder zijn of een handicap hebben. Ook moet gezegd dat dit type stoel vrijwel altijd een kantelfunctie heeft, zodat u altijd op ergonomisch verantwoorde werkhoogte kunt werken

Een tussenoplossing kan gevonden worden in de hydraulische pedicurestoel. Deze hangt qua prijs tussen de manuele en elektrische stoelen in. Dit soort stoelen zijn ook in hoogte verstelbaar, middels een hydraulische voetpomp. Voet en ruggedeelte moet echter nog steeds met de hand.
 
Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen