CategorieënLogo USP

Pedicurestoel

In uw praktijk mag natuurlijk geen behandelstoel ontbreken. Daarom bestelt u een pedicurestoel bij MAZ Beautyland. Bij onze beauty groothandel profiteert u van zowel kwaliteit als scherpe prijzen!

Er zijn drie verschillende types waar u naar kunt kijken als u op zoek bent naar een nieuwe pedicurestoel. Manueel, hydraulisch en elektrisch. De eerste variant is een ideaal instapmodel. En de elektrische behandelstoel biedt u én uw klant ontzettend veel comfort en gemak. Met de hydraulische pedicurestoel heeft u het beste van de twee werelden, een perfecte tussenoplossing!

Pedicurestoel groothandel

Doordat wij een van de meest uitgebreide pedicure groothandels van de Benelux zijn, vindt u natuurlijk ook een pedicurestoel in onze groothandel. We hebben onze stoelen ruim op voorraad, waardoor u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Heeft u lederreiniger nodig voor uw pedicurestoel? Onze groothandel heeft het allemaal in het uitgebreide assortiment. De speciale reiniger zorgt ervoor dat de stoel hygiënisch gereinigd wordt zonder het materiaal aan te tasten!

Pedicurestoel goedkoop

Met een volledig manueel bediende pedicurestoel bent u goedkoop uit. Zeker met de scherpe prijs waar u bij ons van profiteert. Manuele pedicurestoelen vragen medewerking van uw klant tijdens het verstellen, en deze stoelen zijn niet in hoogte verstelbaar. Dat maakt een opstaphulp ideaal! Met onze pedicurestoel kunt u goedkoop uw salon inrichten en toch met kwaliteit. Wij werken namelijk met gerenommeerde partners. Laat u verrassen door ons uitgebreide aanbod!

Pedicurestoel bestellen

Bij MAZ Beautyland kunt u een pedicurestoel net zo eenvoudig bestellen als uw overige inkopen. Bovendien profiteert u van een even snelle levering. Zoekt u producten voor extra hygiëne en ultiem comfort? Met beenrollen en een afdek handdoek zorgt u ervoor dat uw klanten er comfortabel bij zitten. En met hoessets in multi colors verlengt u de levensduur van uw pedicurestoel. Deze zijn te bestellen in de kleur die aansluit bij uw huisstijl. Bekijk ons ruime aanbod online!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen