CategorieënLogo USP

Beenrollen

In de eerste instantie zijn beenrollen uitermate geschikt om het uw klanten zo comfortabel mogelijk te maken. Daarbij zorgen ze er ook voor dat u uw werk makkelijker kunt uitvoeren. Voor het geven van bijvoorbeeld een ontspannen massage is het belangrijk dat er zo min mogelijk spanning staat op de benen van uw klant. Beenrollen zorgen voor ondersteuning zodat het hele lichaam kan ontspannen. Gebruik de beenrollen voor uiteenlopende behandelingen!

Ons assortiment van Beenrollen

Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikel)
excl. btw €17,12
incl. btw €20,72
excl. btw €13,98
incl. btw €16,92
excl. btw €25,73
incl. btw €31,13
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Beenrollen halfrond

Voor kleinere mensen zijn halfronde beenrollen ideaal. Ze zorgen voor net dat beetje verhoging zonder dat uw klant zich moet overstrekken. De juiste ondersteuning! Ook onder de schenen zijn beenrollen die halfrond zijn, goed te gebruiken. Door de platte kant blijft de rol goed liggen. Gebruik de beenrollen op de massagetafel, behandelstoel of pedicurestoel. Ook deze kunt u in onze beauty en pedicure groothandel bestellen. MAZ Beautyland staat namelijk voor mooi van A tot Z. Dit is ook te zien in ons zeer brede assortiment!

Beenrollen rond

Met name onder de knieen kunt u beenrollen die rond zijn goed gebruiken. U heeft keuze uit verschillende hoogtes. Vooral grotere mensen zullen de wat hogere rollen prettig vinden. Om al uw klanten te voorzien van optimaal comfort is het raadzaam om verschillende beenrollen met rond ontwerp in uw salon te hebben. Gelukkig hanteren wij aantrekkelijke prijzen. Daarbij zorgen wij voor een snelle levering van uw bestelling. Zo hoeft u nooit lang te wachten!

Beenrollen inkopen

Het is natuurlijk fijn dat u bij MAZ Beautyland profiteert van een scherpe prijs als u beenrollen gaat inkopen. Maar het is ook prettig dat deze lang meegaan. Een speciale lederreiniger is daarvoor de beste oplossing. Met de reiniger zorgt u voor hygiëne én voor een lange levensduur van uw beenrollen. Overige inkopen doet u trouwens net zo voordelig in onze webshop! Een pedicure stoelhoes van badstof bijvoorbeeld. Of voetverzorging producten. Bekijk ons uitgebreide aanbod online!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen