CategorieënLogo USP

Kapper haarnetjes

Klein maar fijn! Onze kapper haarnetjes zijn precies dat. Hoewel de meeste mensen niet echt warm lopen voor haarnetjes zijn ze wel erg handig. U kunt ze gebruiken voor verschillende doeleinden. Of beter gezegd, uw klant kan ze gebruiken. Om een knot perfect in model te houden of tijdens het slapen of sporten. Bekijk het uitgebreide assortiment kapper haarnetjes eenvoudig online bij MAZ Beautyland. Voor eenmalig of veelvuldig gebruik!

Kapper haarnetjes nacht

Om volledige service te bieden als kapper zijn haarnetjes voor de nacht een mooie aanvulling op uw assortiment. Tijdens het slapen kan de nieuwe coupe waar u hard aan heeft gewerkt flink door de war raken. Zeker na een bezoek aan de kapper zijn haarnetjes ‘s nachts dus een aanrader. Een regenkapje zal in ons regenachtige land ook geen overbodige luxe zijn om de pas gekrulde haren niet direct in te laten zakken. Bestel deze samen met uw haarnetjes voor overdag in onze kappers groothandel!

Kapper haarnetjes knot

Wanneer u regelmatig het haar van een bruid doet zijn kapper haarnetjes voor een knot onmisbaar. Hiermee kunt u namelijk op een onopvallende manier vrijwel elke knot in toom houden. Het maken ervan wordt ook een stuk makkelijker met de speciale kapper haarnetjes. Een knot ziet er verzorgt uit. En door de verschillende kleuren in ons ruime aanbod kunt u het netje aanpassen op het haar. Praktisch niemand die het netje dan nog ziet!

Kapper haarnetjes online

Wilt u voordelig uw kapper haarnetjes online kopen? Dan bent u bij MAZ Beautyland aan het juiste adres! Wij hanteren namelijk zeer scherpe prijzen. Daarbij hebben wij eigenlijk alles van watergolfnetjes tot kapmantels in ons uitgebreide assortiment. Dit betekent dat u naast uw kapper haarnetjes online ook beschermende items zoals kapperskleding en mondkapjes vindt u bij ons. Wanneer u een account aanmaakt wordt het zelfs nog makkelijker en voordeliger. u ontvangt bij elke bestelling extra MAZzelpunten!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen