Categorieën



Logo USP

Kappers mondkapjes

Het is niet verplicht om kappers mondkapjes te dragen. Toch kan het dragen ervan prettig zijn. U heeft per slot van rekening een contactberoep en staat ook letterlijk in nauw contact met uw klanten. Met de perfecte pasvorm, 3-laags elastiek en neusclip irriteren de kapjes niet. Ze zijn daarbij supersoft, hypoallergeen en bevatten een bacteriefilter. Kappers mondkapjes zijn er voor uw veiligheid en de geruststelling van uw klanten!

Ons assortiment van Mond kapjes

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel)
excl. btw €5,95
incl. btw €7,20
excl. btw €8,95
incl. btw €8,95
excl. btw €6,95
incl. btw €6,95
excl. btw €7,95
incl. btw €7,95

excl. btw €7,95
incl. btw €7,95
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Kappers mondkapjes kopen

Waar anders dan bij MAZ Beautyland moet u uw kappers mondkapjes kopen?! Wij zijn per slot van rekening de kappers groothandel van de Benelux! Dit betekent dan ook dat u niet alleen kappers mondkapjes kunt kopen bij ons. In onze webshop bestelt u eenvoudig alles op het gebied van hygiëne producten, want hygiëne staat immers overal en altijd voorop. Daarbij hebben wij een uitgebreid assortiment met speciale kapper bescherming. Maar ook:

Kappers mondkapjes groothandel

Voor uw kapsalon bestelt u kappers mondkapjes bij groothandel MAZ Beautyland! Al onze producten zijn scherp geprijsd en worden zo snel mogelijk geleverd. U profiteert bovendien van nog meer voordelen door een account aan te maken. Onze mondkapjes hebben de hoogste filtratie waarde en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Klinisch blauw, zacht roze of uitgesproken zwart. Bestel de kappers mondkapjes in onze groothandel die passen bij uw huisstijl!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen