CategorieënLogo USP

Wegwerpslippers

Wanneer u uw klanten in uw salon wegwerpslippers aanbiedt, zorgt u niet alleen voor hygiëne maar staat u tevens garant voor een uitstekende service! In ons uitgebreide assortiment hebben we verschillende modellen. Als pedicure is het praktisch om wegwerpslippers te gebruiken waarvan de tenen open zijn. In een massagesalon is het voor uw klant juist prettig om een gesloten model te dragen. Zo worden de voeten minder snel koud en zal de massage optimaal effect hebben!

Ons assortiment van Wegwerpslippers

Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikel)
excl. btw €6,25
incl. btw €7,56
excl. btw €13,50
incl. btw €16,34
excl. btw €1,00
incl. btw €1,21
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Wegwerpslippers groothandel

Voor iedereen die in de beauty of wellness branche werkt is er MAZ Beautyland! Voor de vele uiteenlopende behandelingen hebben wij namelijk de beste producten. Ook bescherming in de vorm van wegwerpslippers vindt u in onze beauty groothandel. Moeten u of uw klanten tijdelijk natte ruimtes betreden? Dan bestelt u wegwerpslippers in onze groothandel die u over uw schoenen aan kunt trekken. Zo blijft alles schoon, netjes en beschermd!

Wegwerpslippers pedicure

Door het gebruik van wegwerpslippers biedt u als pedicure de optimale service. Blote voeten zijn een gegeven bij u in de salon, maar koude voeten niet! Uiteraard is hygiëne ook zeer belangrijk, zeker daar waar een voetschimmel rondloopt. Door wegwerpslippers te gebruiken verstaat u als pedicure uw vak! In ons ruime aanbod vind u ook wegwerphanddoeken die net zo makkelijk te gebruiken zijn. Een groot voordeel daarvan is dat u bespaart op arbeid en kosten en u altijd hygiënisch werkt!

Wegwerpslippers kopen

Bekijk voor al uw inkopen ons uitgebreide assortiment eenvoudig online. Uw wegwerpslippers kopen doet u namelijk gemakkelijk vanuit uw eigen salon. Zo bespaart u kostbare tijd die u nu bijvoorbeeld aan een behandeling kunt besteden in plaats van aan de inkopen. U kunt bij MAZ Beautyland uw wegwerpslippers samen kopen met onder andere wegwerpslips, hoezen en warmtefolie. Deze zijn een uitkomst wanneer u bijvoorbeeld modderpakkingen aanbiedt in uw salon!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen