CategorieënLogo USP

Beauty groothandel

U vind de grootste collectie aan beauty en wellness artikelen in onze online beauty groothandel. Voor zowel de verzorgingsproducten als de inrichting van uw salon kunt u terecht bij MAZ Beautyland. Wij draaien al mee sinds 2005 en weten precies wat u als salonhouder nodig heeft. Voor pedicures, manicures, masseurs, kappers en schoonheidsspecialisten zijn wij dé beauty groothandel. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en ervaar zelf het voordeel van alles onder één dak!

Beautysalon groothandel

Als salonhouder wilt u niets anders dan het beste. Uw behandelstoelen en overig beautyapparatuur voor uw beautysalon koopt u voordelig in bij onze groothandel. Ook is het mogelijk om studiemateriaal bij ons te bestellen. Hiermee kunt u de laatste trends in bijvoorbeeld visagie uitproberen en blijven u en uw personeel altijd kundig! Als beautysalon groothandel kunnen wij u de beste prijs garanderen voor de beste kwaliteit. Oordeel zelf!

Beauty groothandel producten

In onze online beauty groothandel treft u producten voor de meest uiteenlopende schoonheidsbehandelingen. Van ontharingsproducten tot wimperverf van het gerenommeerde merk RefectoCil. U kunt volledige verzorgingslijnen inkopen in onze beauty groothandel of de beste producten voor u als professionele nagelstyliste Wij zijn namelijk ook een nagelgroothandel voor nagelstylisten. Met MAZ Beautyland vindt u alles voor mooi van A tot Z!

Beauty groothandel online

Maak een account aan met uw BTW/BIG nummer en u kunt in onze beauty groothandel online BTW vrij bestellen! Dit geldt voor zowel Duitsland als België. Wanneer u uw klantgegevens heeft ingevuld profiteert u van extra korting en speciale aanbiedingen. Daarbij gaat inkopen in onze beauty groothandel online een stuk sneller met een account. Als u regelmatig dezelfde producten besteld dan is dit terug te zien in de bestelgeschiedenis en kunt u dit eenvoudig opnieuw plaatsen.

MAZ Beautyland groothandel

Voor de gehele Benelux is MAZ Beautyland de groothandel voor alle ondernemers in de beauty en wellnessbranche. Wij bieden scherpe prijzen en zorgen voor een snelle levering. Dat betekent dat uw zaak zorgeloos kan doordraaien met een goed gevulde voorraad. U heeft nog meer mazzel met ons gratis spaarsysteem. Voor elke euro die u uitgeeft spaart u MAZzelpunten. Uw gespaarde punten kunt u dan weer vrij besteden bij MAZ Beautyland groothandel. Tel uit uw winst!

 

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen