CategorieënLogo USP

Wegwerpslips

Voor zowel dames als heren vindt u handige wegwerpslips voor schoonheidsbehandelingen in ons uitgebreide assortiment. Bij MAZ Beautyland vindt u praktisch alles wat u nodig heeft in de beauty en wellnessbranche! Van bedrijfskleding en saloninrichting tot de beste producten voor diverse uiteenlopende behandelingen. Zo zijn onze wegwerpslips een uitkomst wanneer u bijvoorbeeld bikinilijnen moet bijwerken of massages geeft in uw salon. Uw klanten kunnen zo ongegeneerd van hun behandeling genieten!

Ons assortiment van Wegwerpslips

Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikel)
excl. btw €20,81
incl. btw €25,18
excl. btw €26,60
incl. btw €32,19
excl. btw €7,95
incl. btw €9,62
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Wegwerpslips groothandel

Wanneer u beautybehandelingen zoals modderpakkingen aanbiedt, zijn hygiënische wegwerpslips onmisbaar. In onze groothandel zijn niet alleen deze producten voordelig verkrijgbaar, maar ook de warmtefolie die u hierbij gebruikt. Ook andere wegwerpartikelen zoals wegwerphanddoeken en hoezen bestelt u bij ons. Door uw wegwerpslips bij onze groothandel in te kopen profiteert u niet alleen van onze scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering!

Wegwerpslips dames

Zoals gezegd vindt u in ons uitgebreide assortiment wegwerpslips voor zowel dames als heren. Schoonheidsbehandelingen zijn namelijk echt niet meer alleen voor vrouwen. U als professional zal de behandelingen in uw salon ongetwijfeld aanpassen op deze ontwikkeling, MAZ Beautyland doet dit ook. Wij spelen altijd in op de laatste trends! Wij bieden u altijd een veelzijdig en actueel aanbod; daar horen wegwerpslips voor dames en heren absoluut bij.

Wegwerpslips online bestellen

U kunt uw wegwerpslips eenvoudig online bestellen bij MAZ Beautyland. Dankzij onze overzichtelijke website kunt u eenvoudig en snel uw inkopen doen. Zo houdt u tijd over om bijvoorbeeld meer behandelingen te geven. Dat is het grote voordeel van wegwerpslips online bestellen in onze beauty groothandel. Daarnaast heeft u dubbel mazzel; voor elke euro die u uitgeeft krijgt u namelijk MAZzelpunten die u op kunt sparen voor nog meer korting!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen