CategorieënLogo USP

Wegwerphanddoeken

Stapelt de was regelmatig op in uw salon? Het gebruik van wegwerphanddoeken voorkomt dit soort ophopingen. Maar nog belangrijker; uw klant heeft altijd een schone, frisse handdoek en verbleekte of gerafelde handdoeken zijn verleden tijd! Daarbij drogen wegwerphanddoeken vele malen sneller dan de reguliere. Dankzij onze scherpe prijzen hoeft u zich wat kosten betreft ook geen zorgen te maken. Hygiëne, gemak en een scherpe prijs; de voordelen van wegwerphanddoeken zijn enorm!

Ons assortiment van Wegwerphanddoeken

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel)
excl. btw €4,99
incl. btw €6,04
excl. btw €13,30
incl. btw €16,09
excl. btw €9,16
incl. btw €11,08
excl. btw €21,52
incl. btw €26,04

excl. btw €12,95
incl. btw €15,67
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Wegwerphanddoeken groothandel

Voor vrijwel alle behandelingen kunt u wegwerphanddoeken in onze beauty groothandel bestellen. Groot, klein, op rol en extra stevig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze ontzettend snel vloeistof opnemen. Bestel uw wegwerphanddoeken in onze groothandel eenvoudig samen met wegwerpslips, hoezen en warmtefolie. Wanneer u bijvoorbeeld modderpakkingen aanbiedt in uw salon zijn deze artikelen een absolute uitkomst!

Wegwerphanddoeken pedicure

Niet alleen als masseur of schoonheidsspecialist gebruikt u wegwerphanddoeken. Ook voor u als pedicure zijn ze een uitkomst. Wegens het gebruik van scherpe instrumenten is het wel zo prettig dat de handdoeken dermate stevig zijn dat er niets doorheen gaat. Daarom hebben wij 3-laagse wegwerphanddoeken die voor de pedicure of tandarts ideaal zijn. De dubbele laag tissue absorbeert als de beste en de derde PE laag zorgt ervoor dat kleding en meubilair beschermd worden.

Wegwerphanddoeken kopen

Zoals gezegd zitten er flink wat voordelen aan wegwerphanddoeken. Door deze te kopen in plaats van normale handdoeken bespaart u flink. Wellicht dat u dit niet direct verwacht, maar de kosten ervan liggen zeer laag. Wassen, drogen en vouwen behoren namelijk tot de verleden tijd. Investeren in een dure wasmachine en droger is ook niet nodig. U hoeft de wegwerphanddoeken enkel te kopen en weg te werpen. Onze wegwerpslippers geven u hetzelfde gemak! Bekijk ons uitgebreide assortiment online.

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen