Ureumline 15, klovenmilk 20ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ureumline 15, klovenmilk 20ml

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 1,41 Tot € 0,89

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Omschrijving

Gebruik Ureum-15 als huidmilk bij kloven, harde eeltranden, dikke eeltplekken onder voeten, op knieën , handen en bijvoorbeeld ellebogen. Ureum-15 combineert de cosmetische techniek van nagenoeg vetvrije huidmilk met een hoog gehalte aan cosmetisch ureum. Het hoge gehalte aan ureum zorgt voor een effectieve verbetering van de regulering van het vochtgehalte in de huid. Hierdoor ervaart u nagenoeg direct een merkbare vermindering van de huidspanning. Afname van hard eelt onder de voeten en tenen draagt tevens bij aan beter lopen.

Bij de delicate (diabetes-) huid dienen in elk geval eelt, uitdroging en schrale huid te worden voorkomen. Gebruik Ureum-15 als klovenmilk bij hard eelt, „huidschubben en bij kloofjes. Verzorg dagelijks uw voetenhuid, onderbenen, handen en ellebogen optimaal. Bij regelmatig gebruik zal de huid aangenaam glad en soepel aanvoelen. Bij voldoende afname van het eelt vervolgt u de verzorging met Ureum-10.

Gebruik Ureum-15 als klovenmilk bij de zéér droge huid. Ureum-15 is nagenoeg vetvrij en bevat 15% hoogwaardig cosmetisch ureum. Gebruik Ureum-15 als probleemoplossende huidmilk bij de zéér droge , ruwe huid en bij harde (eelt)kloven. In eelt en droge huid kunnen kloofjes ontstaan. In elk geval dienen bij de delicate (diabetes-) huid uitdroging en ruwe huid te worden voorkomen. Ureum-15 huidmilk wordt ook wel de klovenmilk genoemd.

Ureum-15 bevat natuurlijke gehaltes lipidecomplexen. Na het insmeren vormt zich een uiterst dun cosmetisch beschermlaagje. Hierbij blijft de huid op natuurlijke wijze ademen. Het ureum werkt in de huid van nature vochtinbrengend en vochtregulerend. Allantoïne stimuleert de celregeneratie waardoor jonge, elastische huidcellen worden aangemaakt. Verzorg de zeer droge huid en de eeltplekken met Ureum-15 en uw huid wordt weer zacht, glad, soepel en vrij van eelt.

Ureum-15 kan als huidmilk worden gebruikt op de voeten, onderbenen, ellebogen, onderarmen, handen. Bij de delicate (diabetes-)huid dienen in elk geval uitdroging en eeltvorming te worden voorkomen. Ureum-15 bevat 15% cosmetisch ureum.

De inhoudsstoffen Ureum en allantoïne spelen een belangrijke rol in het huidherstellend vermogen. Ureum is een lichaamseigen stof die vrijkomt bij de natuurlijke eiwitstofwisseling. Allantoïne komt onder anderen voor in smeerwortel en tarwekiemen. Van allantoïne is het al eeuwen bekend dat het een huidherstellend vermogen heeft bij wondverzorging en huidproblemen.

* Ureum speelt bij het transpireren en tijdens het passeren van de huid een rol speelt in het aantrekken en vasthouden van intercellulair vocht bij de weefsels van huidcellen. De huidcellen zuigen zich als het ware weer vol met vocht. Osmose speelt hierbij een grote rol.

* Allantoine is de stof die op natuurlijke wijze huidcellen een prikkel geeft om zicht te delen. Bij de juiste hoeveelheid cosmetisch allantoïne kan een huidmilk zodoende een rol spelen in de verjonging van de huid. De huid maakt immers jonge, elastische en weerbare cellen aan.

Op basis van de werking van de combinatie van de wetenschappelijk bepaalde gehaltes aan Ureum en Allantoïne ondersteunt Ureum-15 het herstellend vermogen van de probleemhuid. Verzorg dagelijks de droge met Ureum-10 en help de ruwe huid weer zacht, glad en soepel te worden.

Ingrediëntenlijst: Aqua, Urea, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Allantoin, Pentaerythrityl Distearate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Parfum, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetyl Palmitate, Ethylhexylglycerin

* Uitsluitend voor uitwendig gebruik

* Niet gebruiken bij kinderen onder 4 jaar

* Ureum-15 kan tijdelijk een lichte huidprikkeling geven, deze trekken in enkele momenten vanzelf weg.

Extra informatie: ook geschikt voor diabetici.

Vrij van parabenen.

20ml

advies verkoopprijs 3,45

Datasheet

IM-
Nieuw
0.15 kg
247007
Klanten kochten ook