UREUMLINE_AKTIVATOR_30ML_MAZ.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ureumline Aktivator Solution 30ml

Aantal Stukprijs U bespaart
12 € 7,08 Tot € 4,47

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Omschrijving

Gebruik Ureumine Aktivator voor de "echte probleemgevallen" waarbij meerdere middelen niet lijken te werken. Als aanvulling in het proces om de ontsierende schimmelnagel weer gezond te laten uitgroeien ontwikkelde Ureumline de Intensive Aktivator om de groeiremming van ,exotische pathogene micro-organismen een extra ,push te geven. Deze oplossing werkt op zichzelf maar werkt meer optimaal in combinatie met Intensive Cure Gel !


Gebruik:

Zorg dat de nagel goed droog van vrij van water/vocht is . Druppel op de probleemnagel de Activator en laat dit enkele seconden drogen aan de lucht. Breng vervolgens een ruime hoeveelheid Intensive Cure gel aan op de nagel en laat dit enkele seconde intrekken.

Het is belangrijk de nagel na opbrengen van de aktivator even goed te laten drogen aan de lucht. De liquid Aktivator bevat zowel werkzame stoffen die diep intrekken in de nagel en bevat tevens snel verdampende "hulpalcohol". De "hulpacohol" trekt de werkzame stoffen tot diep in de nagelstructuur en laten vervolgens door verdamping een schone ( vóórgedesinfecteerde ) nagellaat achter. Volg de toediening van Aktivator solution altijd op met de verzorging met Ureumline Intensive Cure gel.


De verzorging van kalknagels in een 2-stappen traject zoals met Aktivator + Intensive Cure gel is uniek. De ingrediënten zijn op antischimmelwerking in relatie tot nagelmateriaal getest door het Centraal Buro voor Schimmelculturen als onderdeel van het Koninklijk Nederlandse Academie van Wetenschappen.


Herhaal de routine van de 2-stappen toediening op de door schimmels / dermatofytem aangedane nagelplaat ( en de naastgelegen nagels) 2 x per dag als een zorgkuur gedurende minimaal 6 maanden.


Pipetfles à 30ml.


**Waarschuwing**: Zorg dat de Aktivatorgel NIET in contact komt met water. Houd flesje en pipet droog en vrij van water. Zorg dat de nagel droog is vóórdat u de Aktivator gel aanbrengt.


Ingrediënten:  Isopropyl Alcohol, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Climbazole, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Limonene, Linalool.


advies verkoopprijs 15,95

Datasheet

599019838
Nieuw
0.15 kg
7442956786769
Klanten kochten ook