U10 -500ML.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ureumline 10, huidmilk 500ml

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Omschrijving

Gebruik Ureum-10 als huidmilk bij de droge huid. Ureum-10 is nagenoeg vetvrij en bevat 10% hoogwaardig cosmetisch ureum. Gebruik Ureum-10 als verzorgende huidmilk bij droge en ruwe huid. In eelt en droge huid kunnen kloofjes ontstaan. In elk geval dienen bij de delicate (diabetes-) huid uitdroging en ruwe huid te worden voorkomen. Ureum-10 huidmilk wordt ook wel de “huidhersteller” genoemd.

Ureum-10 bevat natuurlijke gehaltes lipidecomplexen. Na het insmeren vormt zich een uiterst dun cosmetisch beschermlaagje. Hierbij blijft de huid op natuurlijke wijze ademen. Het ureum werkt in de huid van nature vochtinbrengend en vochtregulerend. Allantoïne stimuleert de celregeneratie waardoor jonge, elastische huidcellen worden aangemaakt. Verzorg dagelijks de (droge) huid met Ureum-10 en uw huid wordt weer zacht, glad, soepel en vrij van eelt.
Ureum-10 kan als huidmilk worden gebruikt op de voeten, onderbenen, ellebogen, onderarmen, handen en zelfs op de grotere vlakken van de hals, nek en gezicht. Bij de delicate (diabetes-)huid dienen in elk geval uitdroging en eeltvorming te worden voorkomen. Ureum-10 bevat 10% cosmetisch ureum.
De inhoudsstoffen Ureum en allantoïne spelen een belangrijke rol in het huidherstellend vermogen. Ureum is een lichaamseigen stof die vrijkomt bij de natuurlijke eiwitstofwisseling. Alantoïne komt onder anderen voor in smeerwortel en tarwekiemen. Van allantoïne is het al eeuwen bekend dat het een huidherstellend vermogen heeft bij wondverzorging en huidproblemen
* Ureum speelt bij het transpireren en tijdens het passeren van de huid een rol speelt in het aantrekken en vasthouden van intercellulair vocht bij de weefsels van huidcellen. De huidcellen zuigen zich als het ware weer vol met vocht. Osmose speelt hierbij een grote rol.
* Allantoine is de stof die op natuurlijke wijze huidcellen een prikkel geeft om zicht te delen. Bij de juiste hoeveelheid cosmetisch allantoïne kan een huidmilk zodoende een rol spelen in de verjonging van de huid. De huid maakt immers jonge, elastische en weerbare cellen aan.

Op basis van de werking van de combinatie van de wetenschappelijk bepaalde gehaltes aan Ureum en Allantoïne ondersteunt Ureum-10 het herstellend vermogen van de probleemhuid. Verzorg dagelijks de droge met Ureum-10 en help de ruwe huid weer zacht, glad en soepel te worden.

Ingrediëntenlijst: Aqua, Aqua, Urea, Ethylhexyl Stearate, Gycerin, Dicaprylyl Carbonate, Allantoin, Pentaerythrityl Distearate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Glyceryl Stearate, Parfum, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetyl Palmitate, Ethylhexylglycerin

* Uitsluitend voor uitwendig gebruik
* Niet gebruiken bij kinderen onder 4 jaar
* Ureum-10 kan tijdelijk een lichte huidprikkeling geven, deze trekken in enkele momenten vanzelf weg.

Extra informatie: ook geschikt voor diabetici.

Vrij van parabenen.

advies verkoopprijs 42.50

Datasheet

7442956782716
Nieuw
0.15 kg
7442956782716