H7-250ML.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ureumline H7 intensive protector, 250ml

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Omschrijving

Huidmilk Ureum-H7 is speciaal ontwikkeld als vetarme huidmlik op basis van 10% Ureum voor de verzorging van de droge kwetsbare voetenhuid. Ureum-H7 huidmilk is prettig smeerbaar en trekt snel en geheel in.

Ureum H7 is gebaseerd op de Ureum-10 huidmilk waaraan extra is toegevoegd de speciale mix aan ingrediënten die in gelijke dosis wordt gebruikt in de Ureumline Intensive Cure. Voor de intensieve verzorging van kalknagels wordt Ureumline Intensive Cure aanbevolen, Tijdens de intensieve verzorging van kalknagels verzorgt u de voetenhuid met Ureum-H7. De huidmilk Ureum-H7 wordt daarom ook wel "Skin Protector" genoemd.

Ureum H7 kan als huidmilk worden gebruikt op de voeten, onderbenen, ellebogen, onderarmen, handen en zelfs op de grotere vlakken van de hals, nek en gezicht. Bij de delicate (diabetes-)huid dienen in elk geval uitdroging en eeltvorming te worden voorkomen. Ureum-H7 bevat 10% cosmetisch ureum en tevens de speciale mix die wordt gebruikt bij de verzorging van kalknagels met Ureumline Intensive Cure.

De inhoudsstoffen Ureum en allantoïne spelen een belangrijke rol in het huidherstellend vermogen. Ureum is een lichaamseigen stof die vrijkomt bij de natuurlijke eiwitstofwisseling. Allantoïne komt onder anderen voor in smeerwortel en tarwekiemen. Van allantoïne is het al eeuwen bekend dat het een huidherstellend vermogen heeft bij wondverzorging en huidproblemen.

* Ureum speelt bij het transpireren en tijdens het passeren van de huid een rol speelt in het aantrekken en vasthouden van intercellulair vocht bij de weefsels van huidcellen. De huidcellen zuigen zich als het ware weer vol met vocht. Osmose speelt hierbij een grote rol.
* Allantoine is de stof die op natuurlijke wijze huidcellen een prikkel geeft om zicht te delen. Bij de juiste hoeveelheid cosmetisch allantoïne kan een huidmilk zodoende een rol spelen in de verjonging van de huid. De huid maakt immers jonge, elastische en weerbare cellen aan.

Op basis van de werking de speciale mix aan ingrediënten in deze nagenoeg vetvije huidmilk in combinatie met de wetenschappelijk bepaalde gehaltes aan Ureum en Allantoïne ondersteunt Ureum-7 het herstellend vermogen van de probleemhuid. Verzorg dagelijks de droge probleemhuid met Ureum-H7 en help de kwetsbare ruwe huid weer zacht, glad en soepel te worden.

Ingrediëntenlijst: Aqua, Urea, Glycerin, Ethyhexyl Stearate, Dicaprylyl Carbonate, Sodium Cetearyl Sulfate, Cetearyl Alcohol, PEG-20 Glyceryl Stearate, Allantoin, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Farnesol, Undecylenamide DEA, Ceteareth-12, Ceteareth-20, Cetyl Palmitate, Triclosan, Parfum, Ethylhexylglycerin

* Uitsluitend voor uitwendig gebruik
* Niet gebruiken bij kinderen onder 4 jaar
* Ureum-H7 kan tijdelijk een lichte huidprikkeling geven, deze trekken in enkele momenten vanzelf weg.

Extra informatie: ook geschikt voor diabetici.

Vrij van parabenen. ( volgens de meest recente publicaties binnen de Europese cosmeticawetgeving wordt aanbevolen "vrij van parabenen" niet langer expliciet op de etiketten te vermelden)

Verpakking : Pompfles 250 ml

advies verkoopprijs 29.50

Datasheet

7442956782730
Nieuw
0.15 kg
7442956782730