CategorieënLogo USP

Nagetalfel en Saloninrichting

MAZ biedt een ruime keuze aan producten voor de saloninrichting van jouw Nagelstudio. Doordat wij groot inkopen, kunnen wij al onze apparatuur voor een scherpe prijs aanbieden aan de nagelstyliste.

Saloninrichting; nageltafels, stoelen en meer

De inrichting van een salon is een belangrijk element in de sfeer die een ruimte uitademt. Een welkomstbalie, verlichting, een mooie werktafel en een goede stoel zijn allemaal onderdelen die hieraan bijdragen. Bekijk hieronder een impressie van onze producten die kunnen bijdragen aan het werkplezier en uitstraling van jouw salon. 

 

Saloninrichting: zorg ook voor jezelf

Naast de zorg die je hebt voor jouw klanten is de zorg voor jouw eigen gezondheid ook van groot belang. Je kunt daar rekening mee houden in je keuzes. Het werken met solide zadelkrukken zorgt bijvoorbeeld voor een betere houding en zitcomfort. Je kunt kiezen voor nageltafels met -of zonder ingebouwde stofafzuiging. Een goede verlichting van je werkplek is essentieel. We hebben dan ook verschillende instrumententafels met loeplamphouder.
 

Lang plezier van je inrichting

We hebben een groot assortiment en dus een ruime keuze. Je kunt bij ons altijd producten en apparaten vinden die aansluiten bij jouw salon en werkwijze. Omdat we willen dat je lang plezier hebt van je aankopen kiezen we bewust voor producten met een betrouwbare kwaliteit. Zo heb je er lang plezier van!
 
Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen