Nageltafel/stoel

Een nageltafel is bij ons altijd nagelscherp geprijsd. De basis van een goede nagel zetten begint met het kiezen van de juiste nageltafel. Bent u een full-time nagelstyliste dan adviseren wij altijd een nageltafel met ingebouwde of portable afzuiger, die het chronisch inademen van fijnstof tijdens het vijlen voorkomt.

Hier nog wat andere tips: Op welke hoogte werkt u het prettigst? Hoe groot moet uw werkblad zijn en wat gaat u daar allemaal opzetten? Zit u graag dicht op uw klant of juist ver? Moet de tafel verrijdbaar zijn?

Nageltafel

Om uw klanten van de mooiste nagels te kunnen voorzien, is het comfort en gemak van een fijne nageltafel essentieel. Bij MAZ Beautyland bieden we diverse manicuretafels aan, waardoor er voor iedere nagelsalon wel een geschikte optie tussen zit. Of u nu een tafel met afzuiging of handsteunkussen zoekt, of zelfs met beide, u vindt het bij ons! Daarnaast zijn al onze nageltafels voorzien van lades, zodat u al uw benodigdheden gemakkelijk kunt opbergen en vinden. Bekijk ons aanbod nu!

Nageltafel met afzuiging

Veel nagelstylisten vinden een nageltafel met afzuiging een vereiste. Dat begrijpen we, want hierdoor blijft het oppervlak schoon en fijn om op te werken. Daarom bieden we zowel een nageltafel aan met ingebouwde afzuiging als een portable stofafzuiger. Hierdoor kunt u zelf de overweging maken wat u het prettigste vindt werken. Ook kunt u voor handige bijzet werktafels bij ons terecht.

Manicure tafel

Een ander woord voor nageltafel is manicure tafel. Deze heeft u uiteraard nodig voor uw behandelingen. Aangezien u deze tafel gebruikt bij iedere behandeling, is het van belang dat deze aan uw wensen en voorkeuren voldoet. Denk daarom goed na over wat u fijn vindt. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat de tafel van een ingebouwd afzuigsysteem heeft, dat de tafel inklapbaar is of dat de tafel is voorzien van extra opberg plankjes? Geen probleem, want voor een divers aanbod aan manicure tafels zit u bij ons goed!

Inbouw afzuiging nageltafel

Het kan erg handig zijn om een inbouw afzuiging in uw nageltafel te hebben. Hierdoor heeft u geen extra voorwerp op uw tafel, in tegenstelling tot een portable stofafzuiger. Aangezien er vaak ook een handsteunkussen op de nageltafel ligt, ziet inbouw afzuiging in de nageltafel er geordender uit. Hierdoor kan het afzuigsysteem ook niet van tafel vallen. Bekijk nu de mogelijkheden voor afzuiging en andere handige accessoires in ons assortiment!

Nageltafel kopen

Een nageltafel kopen voor in uw nagelsalon doet u uiteraard bij MAZ Beautyland! Dankzij onze ruim 15 jaar ervaring, weten wij precies wat u nodig heeft en kunnen we u voorzien van de hoogste kwaliteit manicureproducten. Naast dat u uw nageltafel bij ons kunt kopen, bieden we nog veel meer nagelproducten aan voor de beste manicure behandelingen. U kunt letterlijk alles bij ons inkopen wat u nodig heeft omtrent nagelstyling voor in uw manicuresalon!

Manicure stoel

Natuurlijk is een fijne manicure stoel bij uw nageltafel erg belangrijk. Aangezien u hier en groot deel van de dag op doorbrengt, moet deze fijn zitten en aan uw voorkeuren voldoen. Zo kunt u de nagels van uw klanten verzorgen terwijl u heerlijk zit. Daarnaast zijn onze comfortabele manicure stoelen ook geschikt voor uw klanten. Bijna alle stoelen die we aanbieden zijn verstelbaar in hoogte, waardoor de stoelen geschikt zijn voor iedere lengte!