CategorieënLogo USP

Young Nails

Het inmiddels wereldberoemde merk Young Nails stelt in alles de nagelstyliste centraal! In onze groothandel vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige nagelproducten van Young Nails, van nagellak, base coat, top coat tot vijlen en cleansers. Voor iedereen die het nagelvak ambieert, biedt Young Nails de juiste producten én een goede opleiding die de onmisbare basis is. Vanuit Young Nails worden er daarom ook zeer hoge eisen gesteld aan bedrijven die hun producten mogen distrubueren, waardoor wij extra trots zijn dat wij dit merk aanbieden! De slogan zegt het al: It's all about you! Kwaliteit staat bij Young Nails hoog in het vaandel, net als bij MAZ Beautyland! In onze webshop kunt u voordelig álles op een adres online inkopen voor uw nagelsalon!

 

Young Nails groothandel

Kies voor échte kwaliteit in onze Young Nails groothandel. Voor al uw inkopen van het hoogwaardige merk Young Nails zijn wij dé aangewezen online winkel. Wij hebben alles van dit gerenommeerde merk voor uw nagelsalon onder één dak. Van inrichting tot verzorgingsproducten zoals nagelriem olie, maar ook voor overige producten bent u bij ons aan het juiste adres. Als nagelgroothandel hebben een zeer uitgebreid assortiment A-merken, waaronder Young Nails. MAZ Beautyland groothandel zorgt voor kwaliteit tegen een enorm aantrekkelijke prijs!

Young Nails producten

De verschillende Young Nails producten maken uw werk als nagelstylist nog makkelijker. Met de vijlen, stempelkaarten, brush nippers, sjablonen, special nail art kits en nail tips van dit uitzonderlijke merk heeft u alle producten in huis voor perfecte nagelstyling. Met de Young Nails producten zoals de Young Nails art glitters kunt u niet alleen schitterende nailart maken, ook voor het verstevigen van nagels en oplossen van nagelproblemen vindt u bij ons hoogstaande Young Nails producten. Mani-Q is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor de natuurlijke nagel.

Young Nails online

Bij MAZ Beautyland bestelt u alles wat u nodig heeft als nagelstyliste, inclusief de hoogwaardige producten van het merk Young Nails, online. Wij hebben alles onder één dak en zijn niet voor niets mooi van A tot Z! Voor nagels betekent dat van voorbehandeling tot top coat. Ook een dappen dish koopt u in bij MAZ Beautyland. Ook kunt u ook handige demo’s bekijken van Young Nails. Online inkopen doen voor uw salon is nog nooit zo leerzaam geweest!

Bekijk de educatieve demo’s van Young Nails online!

Young Nails inkopen

Heeft u nieuwe acryl, gel kits, liquid, gels, of proteinbond nodig van Young Nails? Inkopen doet u eenvoudig online bij MAZ Beautyland! Wij zorgen voor scherpe prijzen en een snelle levering. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Wanneer u een account aanmaakt op onze website kunt u met uw Young Nails inkopen gratis sparen voor nog meer korting. Voor elke euro die u besteed ontvangt u MAZzelpunten. Met uw gespaarde punten kunt u sparen voor korting bij MAZ Beautyland groothandel. Dat is mooi meegenomen!

 

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen