PROTEINBOND.JPG
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

YOUNG NAILS proteinbond 0.25 Oz/7.5ml

excl. btw € 16,25
incl. btw € 19,66

Door dit product te kopen verzamel je 19 punt punten. Je winkelwagen komt in totaal uit op 19 punten dat kan worden omgezet in een tegoedbon voor een volgende bestelling van € 0,38.

Aantal Stukprijs U bespaart
5 € 15,44 Tot € 4,06
check Direct leverbaar

Omschrijving

Proteinbond is een wondermiddel het is de enige in zijn soort, er is geen product op de markt dat hetzelfde kan of doet. Het is geen primer, het is geen lijm, wat is het dan wel?

De niet-zuurhoudende primer van Young Nails. De speciale formule maakt een organische verbinding met keratinestructuren in de natuurlijke nagel waardoor er een super hechting ontstaat. Zelfs beter dan de tradionele, zuurhoudende primer. Proteinbond wordt gebruikt voor de hechting tussen de natuurlijke nagel en acryl/gel en zorgt dat de nagellak op de natuurlijke nagel langer en beter blijft zitten.

Het “wonder”is namelijk dat een heel klein beetje PROTEINBOND al je hechtingsproblemen oplost.
Nooit meer hechtingsproblemen
Geen schadelijke zuren
Als je denkt geen problemen te hebben met hechting wat vrijwel onmogelijk is wat biedt PROTEINBOND je dan nog meer? PROTEINBOND brengt de nagel in betere conditie.

Hoe? Allereerst kun je je primer weggooien die heb je niet meer nodig. Primers bevatten zuren en kunnen op langere termijn de natuurlijke nagel aantasten. Sommige agressievere primers maken zelfs minuscuul kleine gaatjes in de nagelplaat. PROTEINBOND is gegarandeerd ZUURVRIJ!!

Enige bindmiddel op de markt dat de nagelconditie verbetert
Conditie nagelbed verbetert!

PROTEINBOND vervangt dus niet alleen alle primers, het is gewoonweg beter voor de nagel ‘onder’ de extensie, de zo kostbare natuurlijke nagel.
Let op: er zijn producten (acryl en gel) op de markt die ‘zonder primer’ gebruikt kunnen worden.
Wees op je hoede: de primer zit daar IN je product en de natuurlijke nagel wordt dan dus blootgesteld aan dezelfde schadelijke zuren. ( neem in dat geval een andere liquid als je overstapt op de PROTEINBOND)

Datasheet

810263012067
20 Items
0810263012067
Klanten kochten ook