CategorieënLogo USP

Ontharing groothandel

Elke beautysalon kan uit de voeten met onze brede lijn producten voor ontharing. Als groothandel van de Benelux hebben wij werkelijk alles in huis. Harsen is wellicht de meest bekende en gebruikte manier van ontharen. Dit kan met verschillende producten. Zo is er bijvoorbeeld speciale azuleenhars dat zeer geschikt is voor de gevoelige huid en het gezicht. In onze ontharing groothandel vindt u ook producten voor de voor- en nabehandeling. Zo kunt u een complete behandeling aanbieden aan uw klanten!

Ontharingsproducten groothandel merken

De beste ontharingsproducten vindt u in onze groothandel. Veel merken gebruiken zoals gezegd hars, in de vorm van bijvoorbeeld harsblokjes of harspatronen. Om deze te verwarmen kunt u verschillende harsapparaten gebruiken. U vindt alleen ontharingsproducten in onze groothandelvan vooraanstaande merken, maar wij moeten bekennen dat Skin Candy sugaring een van de meest revolutionaire ontwikkelingen heeft gemaakt op dit gebied. De mogelijkheden en resultaten van deze gepatenteerde pasta’s zijn verbluffend!

Ontharing groothandel artikelen

In onze ontharing groothandel vindt u artikelen die speciaal zijn ontwikkeld voor de man. Steeds meer mannen vinden hun weg naar de beautysalon en laten om diverse redenen hun lichaam of delen ervan ontharen. Met de speciale hars voor mannen op basis van eucalyptusolie waarderen zij uw behandeling nog meer. Uiteraard zijn er voor ontharing in onze groothandel veel meer artikelen die u kunt gebruiken dan alleen hars. Voor het echte precisiewerk gebruikt u een epileerpincet.

Ontharing groothandel bestellen

Wilt u graag producten in onze ontharing groothandel bestellen? Bij MAZ Beautyland maakt u eenvoudig een account om al uw inkopen te doen en de rest volgt als vanzelf. Betaling gaat snel en veilig online en u heeft geen zorgen met onze unieke garantie. Bij MAZ Beautyland in onze ontharing groothandel bestellen en u heeft vragen? Bel gerust, wij bieden u 100% service. En met onze gratis spaarpunten profiteert u bovendien van nog meer korting!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen