CategorieënLogo USP

Ontharingsproducten; voor harsen, ontharen en epileren

Met onze brede lijn ontharingsproducten kan elke beautysalon uit de voeten. Van harsapparaat tot harspatronen, van hars strips tot epileerpincet.

Binnen het assortiment ontharingsproducten zijn ook Skin Candy Sugaring producten te vinden. Deze suikerpasta's zijn zeer effectief, hydraterend en makkelijk hanteerbaar.

 

 

Verschillende ontharingsproducten

MAZ Beautyland heeft een groot en voordelig assortiment ontharingsproducten. Zo zijn er harsproducten op basis van suikerpasta, bijenwas en azuleenhars. De laatste leent zich bijvoorbeeld goed voor de gevoelige huid van het gezicht. Harsen met bijenwas zou je onder de klassiekers kunnen scharen: het werd al door Cleopatra gebruikt om ongewenste haren te verwijderen!

Skin Candy Sugaring: natuurlijk snoepje

Ook harsen met suiker is al eeuwenoud en werd door de Perzen gebruikt om te ontharen. In ons assortiment vind je de Finse Skin Candy Sugaring producten. Natuurlijke producten die zijn verrijkt met Xylitol. Dat maakt de suiker pasta effectief, hydraterend, hygiënisch en makkelijk hanteerbaar. Met andere woorden: gemakkelijk ontharen en verzorgend voor ze huis. Wat wil een mens nog meer? 
 

 

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen