CategorieënLogo USP

BCL SPA Jasmine Coconut

Speciaal voor de droge en gevoelige huid hebben wij de lijn BCL SPA Jasmine Coconut. Het is de jasmijn die er op meerdere manieren voor zorgt dat de huid een oppepper krijgt. De geur werkt namelijk stressreducerend. Ware schoonheid zit immers van binnen en komt ook van binnen naar buiten! Door de gemoedstoestand positief te prikkelen, krijgt de huid van binnenuit een boost. Daarbij staat jasmijn erom bekend rijk te zijn aan antioxidanten, net als de gecertificeerde, organische kokosolie. De unieke combinatie van BCL SPA Jasmine Coconut zorgt ervoor dat de huid weer stralend en glad wordt!

Ons assortiment van Coconut

Artikel 1 tot en met 3 (van 3 artikel)
excl. btw €58,70
incl. btw €71,03
excl. btw €68,93
incl. btw €83,41
excl. btw €21,14
incl. btw €25,58
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

BCL SPA Jasmine Coconut groothandel

Het gerenommeerde merk BCL SPA is met de Jasmine Coconut lijn in onze groothandel zeer voordelig verkrijgbaar. Deze lijn is onderdeel van de BCL SPA 4-stappen. Door het reinigen, scrubben, voeden en masseren krijgt de huid een complete verzorgingsbehandeling. Naast de BCL SPA Jasmine Coconut lijn vindt u in onze groothandel:

Elke lijn heeft zo zijn eigen doeltreffende werking. Wanneer u de verschillende lijnen aanschaft voor uw salon, weet u zeker dat u elke klant kan bieden wat hij of zij nodig heeft!

 

 

BCL SPA Jasmine Coconut kopen

Bovenstaande video laat in het kort zien hoe eenvoudig het is om een volledige verzorging te bieden aan uw klanten. Voor een behandeling van top tot teen kunt u niet alleen BCL SPA Jasmine Coconut kopen bij MAZ Beautyland, maar ook BCL SPA Natural Remedy, Gel Lotions en Face Mask. Bekijk ons uitgebreide assortiment online. Wanneer u BCL SPA Jasmine Coconut gaat kopen bij MAZ Beautyland profiteert u van zeer scherpe prijzen samen met een snelle levering!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen