CategorieënLogo USP

BCL SPA

Be, Care, Love, daar staat het Amerikaanse BCL SPA voor. Ware schoonheid zit van binnen en met een een goede verzorging laat u dit ook aan de buitenkant zien. Daarvoor is een beetje extra hulp altijd prettig. Met de producten van BCL SPA krijgt u dit absoluut! Voor zowel handen, voeten als het hele lichaam vindt u bij MAZ Beautyland verschillende lijnen met elk hun eigen specifieke eigenschappen. Deze verzorgingsproducten zijn zeer voordelig geprijsd en ook nog eens vrij van parabenen!

BCL SPA groothandel

Zowel als manicure en pedicure kunt u voor BCL SPA producten in onze groothandel terecht. Dit gerenommeerde merk biedt verzorging op basis van gecertificeerde biologische ingrediënten en essentiële oliën. Een compleet verzorgende behandeling bestaat over het algemeen uit vier stappen:

  1. Reinigen
  2. Scrubben
  3. Masker
  4. Massage

Niet alleen handen en voeten kunt u behandelen met de BCL SPA producten uit onze groothandel, met een BCL SPA Face Mask gebruikt u de meest doelgerichte ingrediënten om het gezicht te behandelen.

BCL SPA 4-stappen

Er zijn verschillende lijnen van de BCL SPA 4-stappen producten. Elke lijn bevat unieke ingrediënten voor verschillende doeleinden:

Om een duidelijk beeld te krijgen over hoe de BCL SPA 4-stappen werken kunt u het beste de korte video van dit kwaliteitsmerk bekijken. Al zal het voor u als professional eigenlijk voor zich spreken.

 

 

BCL SPA kopen

MAZ Beautyland is de groothandel waar u alle producten vaN BCL SPA voordelig kunt kopen. Zelfs een van de beste voetcrèmes die de extreem droge of gebarsten huid succesvol bestrijdt vindt u in ons uitgebreide assortiment. BCL SPA Natural Remedy is in 2015 zelfs verkozen als dé beste! Het is dus niet voor niets dat u in onze webshop BCL SPA kunt kopen. De BCL SPA Gel Lotions zijn heerlijke lotions voor het hele lichaam. U kunt dus een behandeling aanbieden van top tot teen!

 

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen