CategorieënLogo USP

BCL SPA Natural Remedy

In 2015 is de BCL SPA Natural Remedy gekozen tot “beste voeten crème” door de NAILPRO Readers Choice Awards! Dit is ook niet zo gek.Een droge en gebarsten huid is namelijk verleden tijd wanneer u de crèmes van dit gerenommeerde merk gebruikt. Met de geconcentreerde, natuurlijke ingrediënten in BCL SPA Natural Remedy verbetert u de vochtbalans in de huid, verzacht en voedt u deze, maar voorkomt u ook dat de huid opnieuw gaat barsten. Bestel ze eenvoudig online bij MAZ Beautyland!

Ons assortiment van BCL Natural Remedy

Artikel 1 tot en met 2 (van 2 artikel)
excl. btw €10,95
incl. btw €13,25
excl. btw €5,63
incl. btw €6,81
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

BCL SPA Natural Remedy groothandel

Als nagelgroothandel hebben wij de beste producten voor u als manicure en/of pedicure. Uiteraard mag de BCL SPA Natural Remedy in onze groothandel niet ontbreken. Niet alleen de hielen en nagelriemen hebben baat bij de doeltreffende ingrediënten, maar ook droge ellebogen en knieën leven op met BCL SPA Natural Remedy. In onze groothandel vindt u alles op het gebied van wellness en beauty. Bekijk ons uitgebreide aanbod in onze webshop!

BCL SPA Natural Remedy inkopen

Een goed begin is het halve werk! En uw behandeling begint al vanaf het moment dat u BCL SPA Natural Remedy gaat inkopen. Bij MAZ Beautyland profiteert u van scherpe prijzen. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering! U kunt uw BCL SPA Natural Remedy eenvoudig inkopen samen met de BCL SPA Gel Lotions en hun Face Mask. Voor een compleet verzorgingsplan voor de huid gebruikt u het BCL SPA 4-stappen programma. Met al deze producten kunt u uw klanten een verzorging van top tot teen bieden!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen