CategorieënLogo USP

BCL SPA Face Mask

Voor elk BCL SPA Face Mask wordt het beste uit de natuur gebruikt. Met ingrediënten als groene thee, avocado en grapefruit bestrijdt u een droge huid, verfijnt poriën en laat de huid van uw klanten weer stralen. De maskers zijn allemaal vrij van sulfaat, alcohol en minerale oliën. Bovendien bevatten ze ook geen parabenen. Ieder BCL SPA Face Mask is zelfs compleet vegan! Ontdek de effectieve werking en het gemak waarmee u het product gebruikt. Bestel ze eenvoudig bij MAZ Beautyland!

Ons assortiment van BCL Face Mask

Artikel 1 tot en met 1 (van 1 artikel)
excl. btw €17,05
incl. btw €20,63
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

BCL Face Mask groothandel

Met een BCL SPA Face Mask uit onze groothandel geeft u ieder huidtype een boost! Al gelooft het gerenommeerde merk BCL SPA wel dat ware schoonheid van binnenuit komt (en daar is MAZ Beautyland het volledig mee eens). De buitenkant kan altijd een extraatje gebruiken! Naast het BCL SPA Face Mask vindt u in onze groothandel producten voor de verzorging van handen, voeten en zelfs het gehele lichaam. Menig pedicure is bijvoorbeeld zeer tevreden over de BCL SPA Natural Remedy producten.

BCL Face Mask goedkoop

Het grote voordeel van online in onze webshop bestellen is dat u de BCL SPA Face Mask goedkoop kunt inkopen. Daarbij zorgen wij voor een snelle verzending door heel Nederland. Wij zijn niet voor niets dé beauty- en wellness groothandel! Voor een compleet verzorgend schoonheidsregime gebruikt u de een van de BCL SPA 4-stappen lijnen of de BCL SPA Gel Lotions. Deze producten zijn net als het BCL SPA Face Mask zeer goedkoop verkrijgbaar bij MAZ Beautyland!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen