CategorieënLogo USP

Nagelsalon handschoenen

Gebruik in uw nagelsalon altijd handschoenen! Door deze te dragen geeft u een duidelijk signaal af aan uw klanten; hygiëne en het welzijn van uw klanten staat voorop. Onze wegwerp handschoenen worden gemaakt van stevig latex of nitril en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Kies de kleur die het beste past bij de huisstijl van uw nagelsalon. Met de handschoenen van MAZ Beautyland beschermt u uzelf en uw klanten en ook nog eens op een stijlvolle manier!

Ons assortiment van Vingerlingen en handschoenen

Artikel 1 tot en met 11 (van 11 artikel)
excl. btw €4,99
incl. btw €6,04
excl. btw €14,95
incl. btw €18,09
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €19,95
incl. btw €24,14

excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51

excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €12,95
incl. btw €15,67
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Nagelsalon handschoenen latex

Werkt u graag met natuurlijke materialen in uw nagelsalon? Gebruik dan handschoenen van latex. Het melksap dat afkomstig is van de rubberboom wordt gebruikt om latex te produceren. Ondanks dat het een natuurlijk product is, kan het zijn dat u of uw collega’s en klanten gevoelig zijn voor latex. Voor iedereen in uw nagelsalon die geen handschoenen van latex kan dragen hebben wij ook wegwerp handschoenen van nitril in het assortiment!

Nagelsalon handschoenen nitril

U kunt in een nagelsalon het beste handschoenen van nitril gebruiken. Dit materiaal heeft een hoge perforatie bestendigheid. Bij het gebruik van scherpe instrumenten is dit dus een groot voordeel. Ook is het in de nagelsalon handig om handschoenen van nitril te dragen, omdat deze bestand zijn tegen oliën, vetten en verschillende chemicaliën. Daarbij blijven ze een goede grip behouden wanneer ze vochtig zijn. Wilt u meer bescherming zoals plexiglas en afstand stickers? Ook daarvoor zit u goed bij MAZ Beautyland!

Nagelsalon vinger handschoenen

Vingerbeschermers zijn ideaal om te gebruiken in de nagelsalon. De speciale vinger handschoenen, vingerlingen of vingercondooms genoemd, beschermen zeer goed bij wondjes. Door het stevige elastiek aan de onderzijde schuiven ze niet af tijdens werkzaamheden. In uw nagelsalon kunt u de vinger handschoenen natuurlijk gebruiken voor alle behandelingen waarbij bescherming en hygiëne geboden is. Mondkapjes zijn hiervoor trouwens ook onmisbaar!

Nagelsalon handschoenen groothandel

Voor uw nagelsalon bestelt u niet alleen handschoenen in onze groothandel, als nagelgroothandel hebben wij alles wat u nodig heeft in de salon en voor een behandeling. Denk hiervoor aan schorten en bedrijfskleding dat zowel degelijk van kwaliteit is als er mooi uitziet. Bij MAZ Beautyland profiteert u van scherpe prijzen als u inkopen doet voor uw nagelsalon. Daarbij zitten de handschoenen uit onze groothandel altijd als gegoten, ze zijn namelijk in verkrijgbaar in diverse maten!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen