CategorieënLogo USP

Skin Candy

Ontharen gaat verder met Skin Candy! Voor elk gebied op het lichaam en voor vrouwen én mannen heeft MAZ Beautyland ontharingsproducten van dit unieke Scandinavische merk. De gepatenteerde pasta’s zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en bevatten xylitol, wat het ontharen makkelijker maakt. Zelfs de kortste haren verwijdert u moeiteloos en pijnloos. Door regelmatig te behandelen zal het haarzakje beginnen af te breken. Het haar zal dunner worden en verminderde haargroei vertonen. Skin Candy maakt de huid fluweelzacht en zoet als snoep! 

Skin Candy groothandel

Niet alleen ontharen doet u met Skin Candy, ook huidverzorging is onderdeel van onze Skin Candy groothandel. Als professional is het belangrijk dat u uw klanten erop attendeert altijd een goede nazorg in acht te nemen na een ontharingsbehandeling. Voor zowel de voor- en nabehandeling vindt u de beste producten in onze Skin Candy groothandel. Hieronder geven wij in het kort aan waarom u Skin Candy zou moeten aanbieden in uw salon:

  • Skin Candy bevat natuurlijke ingrediënten
  • Gemakkelijk te gebruiken, duurzame resultaten
  • Comfortabelere behandeling met Skin Candy pasta
  • Verwijdert zelfs de kortste lichaamsbeharing gemakkelijk zonder pijn
  • De tijd tussen de behandelingen kan langer zijn
  • Minder irritatie en ingegroeide haartjes
  • Haargroei vermindert

Skin Candy sugaring

Voor uw salon bestelt u alleen de beste producten. Skin Candy sugaring is een professionele suiker pasta waarmee elk huidtype en lichaamsdeel onthaard kan worden. De pasta’s zijn verrijkt met xylitol, een ingrediënt dat de pasta effectiever, hydraterend en hygiënisch maakt. Bovendien is de Skin Candy sugaring hierdoor ontzettend makkelijk hanteerbaar. MAZ Beautyland is dé beauty groothandel voor de Benelux. Met scherpe prijzen en alles voor de gehele beauty- en wellnessbranche!

Skin Candy inkopen

Uw retail producten en promotie materiaal van Skin Candy kunt u eenvoudig inkopen via onze webshop. Wanneer u een account heeft kunt u uw bestelgeschiedenis inzien en bestellingen net zo makkelijk opnieuw plaatsen. U heeft nog meer mazzel met ons spaarsysteem. U krijgt punten voor elke euro die u uitgeeft, deze punten kunt u elk moment inwisselen voor nieuwe aankopen. Dat is extra voordeel op onze scherpe prijzen! Daarom doet u uw Skin Candy inkopen bij MAZ Beautyland. Maar ook voor manicure en pedicure zijn wij dé nagelgroothandel!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen