Radeq Lab Hexagonal Restore Balm 150ml
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Radeq Lab Hexagonal Restore Balm 150ml

Een unieke lotion die de huid kalmeert en een ademende beschermende film op de huid creëert.

excl. btw € 18,00
incl. btw € 21,78

Geen spaarpunten voor dit product.

check Direct leverbaar

Omschrijving

Een unieke lotion die de huid kalmeert en een ademende beschermende film op de huid creëert. Het heeft unieke eigenschappen dankzij de innovatieve vloeibare kristalemulsie met een zeshoekige structuur. Speciaal aanbevolen aan het einde van suikerbehandelingen op kleine delen van het lichaam. Het kan op het hele lichaam en gezicht worden gebruikt. Voor het beste resultaat rechtstreeks aanbrengen op Radeq Lab Sugaring Soothing Serum.


De probiotica en postbiotica in de lotion ondersteunen de regeneratie van een gezond huidmicrobioom. Dextrine, Aloë Vera en haverextract zijn verantwoordelijk voor de ontstekingsremmende eigenschappen. Jojoba- en avocado-olie hydrateren samen met hyaluronzuur en maken de huid glad. Gebruik samen met Soothing Serum voor het beste resultaat.


Aqua (Water), Propanediol, Hydrogenated Farnesene, Squalene, Glycerin, Selachyl Alcohol, Sucrose Polystearate, Pentylene Glycol, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Inulin, Dextrin, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Acacia Senegal Gum, Magnesium Chloride, Lactobacillus, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Maltodextrin, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Potassium Sorbate.



Datasheet

RLP002
5 Items
8718868753274