CategorieënLogo USP

Nagelsalon schorten

Nagels knippen, vijlen en stylen. Vanwege het gebruik van scherpe instrumenten is het raadzaam om in uw nagelsalon schorten te dragen. Daarbij beschermen ze uw kleding tegen vlekken. De verschillende lakken en nagelverzorgingsproducten kunnen namelijk behoorlijk aantastend zijn. Profiteer van onze scherpe prijzen en geef uw salon een professionele uitstraling. Door voor in uw nagelsalon te kiezen voor schorten van MAZ Beautyland kiest u voor kwaliteit!

Ons assortiment van Schorten

Artikel 1 tot en met 6 (van 6 artikel)
excl. btw €12,66
incl. btw €15,32
excl. btw €10,03
incl. btw €12,14
excl. btw €25,87
incl. btw €31,30
excl. btw €26,71
incl. btw €32,32

excl. btw €17,23
incl. btw €20,85
excl. btw €16,56
incl. btw €20,04
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Nagelsalon schorten nagelstyliste

Als nagelgroothandel hebben we alles in huis voor uw nagelsalon. Van schorten tot nagelfrezen. En als nagelstyliste kunt u kiezen uit de beste merken voor de meest creatieve nail art. Doordat u in nauw contact staat met klanten in een nagelsalon zijn niet alleen schorten belangrijk. Als nagelstyliste is het daarom slim om hygiëne en veiligheidsregels in acht te houden door de volgende producten te gebruiken:

Nagelsalon schorten groothandel

Doordat er stof vrijkomt tijdens het nagelvijlen raadt MAZ Beautyland in uw nagelsalon het gebruik van schorten aan. Naast dat de schorten in onze groothandel uw bedrijfskleding beschermen, zijn ze ook nog eens heel handig. Veel modellen hebben namelijk insteekzakken waardoor u bepaalde instrumenten, zoals een nagelvijl bijvoorbeeld, direct bij de hand heeft. Koop uw nagelsalon schorten eenvoudig in onze online groothandel. Wij zorgen voor een snelle levering!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen