CategorieënLogo USP

Bedrijfskleding schoonheidsspecialist

Werken in een beautysalon vraagt om de juiste kleding en goede bescherming. Bij MAZ Beautyland bestelt u voordelig bedrijfskleding voor u als schoonheidsspecialist waardoor u adequaat kunt werken. Met onze hoogwaardige en beschermende producten voelt u zich veilig en zeker. En met de comfortabele pasvorm van onze bedrijfskleding kunt u als schoonheidsspecialist ongehinderd werkzaamheden uitvoeren. Veiligheid staat voor alles!

Bedrijfskleding schoonheidsspecialist groothandel

Bent u op zoek naar de beste bedrijfskleding voor u als schoonheidsspecialist? Als groothandel voor de gehele beauty en wellnessbranche weten wij precies wat u nodig heeft voor uw salon. Zo mogen mondmaskers niet ontbreken en is een veiligheidsbril ook onmisbaar. Deze bieden onder meer bescherming tegen fijnstof en (agressieve) vloeistoffen. Wanneer u als schoonheidsspecialist bedrijfskleding bestelt in onze groothandel bent u volledig beschermd voor een scherpe prijs!

Bedrijfskleding schoonheidsspecialist maten

Er is veel beschermende bedrijfskleding voor u als schoonheidsspecialist waarbij maten geen rol spelen, maar voor salonkleding is het praktisch om de juiste maten te weten van uzelf en uw medewerkers. Onze matentabel is daarvoor erg handig! Bij MAZ Beautyland is het voor u als schoonheidsspecialist mogelijk bedrijfskleding in extra grote en kleine maten te bestellen. Denk er dan wel om dat de levering iets langer kan duren dan onze gebruikelijke snelle levering.

Bedrijfskleding schoonheidsspecialist kopen

Bij MAZ Beautyland vindt u een ruim aanbod bedrijfskleding voor u als schoonheidsspecialist. Kopen doet u eenvoudig online. Vergeet de handschoenen en vingerbeschermers niet, hiermee behoudt u een optimale hygiëne! Om uw kleding langer mooi te houden raden wij aan om salonschorten mee te bestellen wanneer u bedrijfskleding voor uw schoonheidsspecialistsalon gaat kopen. Bovendien geven de schorten u extra bescherming bij werkzaamheden die hierom vragen. Bestellen kan eenvoudig in onze overzichtelijke webshop!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen