CategorieënLogo USP

Reiniging en desinfectie masseur

Uw klanten stellen zich bloot, een goede reiniging en desinfectie is voor u als masseur daarom belangrijk. Uiteraard heeft u met de inrichting van uw salon al rekening gehouden met de standaard en normen voor een hygiënische behandelruimte. Maar voor, tijdens en na de behandelingen is het ook van belang om goede reiniging en desinfectie te gebruiken. Als masseur bent u verantwoordelijk voor de gezondheid van uw klanten. Daarom is het belangrijk dat virussen, bacteriën en schimmels geen kans krijgen!

Reiniging en desinfectie masseur groothandel

MAZ Beautyland heeft als massage groothandel alles voor u in huis om uw salon van A tot Z in te richten. Ook vindt u reiniging en desinfectie voor u als masseur in onze groothandel. Een speciale reiniging voor uw massagetafel is een aanrader voor zowel de hygiëne als het behoud van uw meubel. Een masseur werkt hoofdzakelijk met massageolie, dat maakt het des te belangrijker om een gedegen reiniging en desinfectie te gebruiken die ook doordringt in vet. Als masseur kunt u in onze groothandel deze eenvoudig inkopen!

Reiniging en desinfectie masseur kopen

Door uw reiniging en desinfectie als masseur in te kopen bij MAZ Beautyland, profiteert u van scherpe prijzen voor top kwaliteit! Barbicide, een gerenommeerd merk in hygiëne, is hier een voorbeeld van. Daarbij hebben we ook nog eens een zeer uitgebreid assortiment. Zo kunt u niet alleen uw reiniging en desinfectie als masseur kopen in onze webshop, maar ook producten zoals wegwerpartikelen en badlinnen. MAZ Beautyland is dé groothandel voor de gehele beauty en wellnessbranche!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen