CategorieënLogo USP

Paraffine groothandel

U hoeft geen wellnessresort te runnen om het effect van een sauna te kunnen bieden aan uw klanten. MAZ Beautyland is een paraffine groothandel voor de gehele beauty en wellnessbranche. Een paraffinebehandeling werkt als een mini-sauna; het is een weldaad voor droge en beschadigde handen en voeten. Als paraffine groothandel hebben wij uiteraard de paraffine zelf, maar ook de overige benodigdheden voor de behandelingen in ons assortiment. Bekijk ons uitgebreide aanbod online!

Ons assortiment van Paraffine

Artikel 1 tot en met 12 (van 12 artikel)
excl. btw €20,50
incl. btw €24,81
excl. btw €79,00
incl. btw €95,59
excl. btw €9,95
incl. btw €12,04

excl. btw €40,07
incl. btw €48,48
excl. btw €40,07
incl. btw €48,48
excl. btw €16,38
incl. btw €19,82

excl. btw €11,15
incl. btw €13,49
excl. btw €46,24
incl. btw €55,95
excl. btw €14,32
incl. btw €17,33
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Paraffine wax groothandel

Niet alleen voor handen en voeten kunt u paraffine wax in onze groothandel kopen. Wanneer het buiten kouder wordt, verandert de luchtvochtigheidsgraad met als gevolg een droge en schrale huid. Door middel van paraffine wordt de vochtigheidsgraad van de huid verbeterd. Een paraffinemasker aanbieden in uw salon is in ons koude kikkerlandje daarom een absolute aanrader! De hiervoor benodigde paraffine wax bestelt u eenvoudig in onze groothandel.

Paraffine groothandel online

Doordat u paraffine in onze beauty groothandel online kunt bestellen, hoeft u niet meer de deur uit om inkopen te doen voor uw salon. Zo bespaart u kostbare tijd die u nu kunt besteden aan het geven van behandelingen of het bijwerken van uw administratie. Er zijn genoeg werkzaamheden wanneer u een eigen salon runt of als ZZP-er werkt. Daarom is de paraffine groothandel online van MAZ Beautyland een uitkomst!

Tip! Gebruik wegwerphanddoeken wanneer u met paraffine werkt. Hiermee bespaart u tijd en geld, aangezien u deze niet hoeft te wassen.

Paraffine kopen groothandel

Vergeet niet om ook desinfectie voor de huid te bestellen wanneer u paraffine gaat kopen in onze groothandel. Het is namelijk belangrijk om rekening te houden met hand- en voetschimmel. Schimmels zijn makkelijk over te brengen en voelen zich helemaal thuis in een warme, vochtige omgeving. Hygiëne staat altijd voorop bij MAZ Beautyland! Als u paraffine gaat kopen in onze groothandel, profiteert u van zeer scherpe prijzen en een snelle levering.

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen