CategorieënLogo USP

Onderzoekbankpapier

Voor veel uiteenlopende behandelingen gebruikt u ons onderzoekbankpapier. Of u nu manicure-, pedicure-, schoonheidsbehandelingen of massages geeft, hygiëne staat altijd voorop! Voor alles van dubbellaags absorberend en zacht papier op rol tot zeer stevige handdoekjes, die ook te gebruiken zijn in combinatie met scherpe instrumenten, kunt u uitstekend terecht bij MAZ Beautyland. Het papier neemt snel vocht en huidvet op, maar plakt niet aan de huid. Uit ons uitgebreide assortiment kunt u verschillende soorten en maten onderzoekbankpapier voordelig bestellen. In uw salon kunt u namelijk niet zonder!

Ons assortiment van Onderzoeksbank papier

Artikel 1 tot en met 5 (van 5 artikel)
excl. btw €4,99
incl. btw €6,04
excl. btw €10,95
incl. btw €13,25
excl. btw €9,50
incl. btw €11,50
excl. btw €9,95
incl. btw €12,04

excl. btw €9,95
incl. btw €12,04
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Onderzoekbankpapier groothandel

MAZ Beautyland is niet voor niets dé beauty groothandel van de Benelux; alles wat u nodig heeft voor iedere behandeling kunt u voordelig inkopen in onze webshop. Daarom zijn wij net zo goed onderzoekbankpapier groothandel als nagelgroothandel, mooi van A tot Z. Wij hebben alles voor de professional in huis! U koopt niet alleen uw onderzoekbankpapier in onze groothandel, maar ook wegwerpslippers en wergwerphanddoeken. Al deze producten zijn een uitkomst wanneer gemak, hygiëne en service absolute musts zijn.

Onderzoekbankpapier bestellen

In onze overzichtelijke webshop kunt u eenvoudig uw onderzoekbankpapier bestellen. Zo hoeft u niet meer de deur uit om uw salon te voorzien van nieuwe voorraad. Geeft u behandelingen zoals een modderpakking? Daarvoor hebben wij speciaal warmtefolie in ons assortiment. Dit kunt u makkelijk met uw onderzoekbankpapier mee bestellen.

Naast hygiëne is veiligheid op de de werkvloer ontzettend belangrijk. Vergeet daarom onze brilbeschermers niet!

Onderzoekbankpapier online

Door uw onderzoekbankpapier online in te kopen bespaart u kostbare tijd! Die kunt u nu bijvoorbeeld besteden aan het geven van behandelingen.En u bespaart niet alleen tijd, maar ook geld door uw onderzoekbankpapier online te bestellen bij MAZ Beautyland. Profiteer naast onze scherpe prijzen van nog meer voordeel; bij elke aankoop krijgt u namelijk spaarpunten die u elk moment kan inwisselen voor extra korting. Dat is dubbel mazzel!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen