CategorieënLogo USP

Schoonheidssalon handschoenen

Werkt u in een schoonheidssalon? Gebruik dan handschoenen! Vanwege het nauwe contact dat u heeft met klanten is het altijd raadzaam om uzelf en anderen te beschermen. Met de wegwerp handschoenen van MAZ Beautyland doet u precies dit. Ze worden gemaakt van stevig latex of nitril en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bestel voor uw schoonheidssalon handschoenen en weer bacteriën en andere ziekteverwekkers. Daarmee laat u zien dat u hygiëne voorop stelt!

Ons assortiment van Handschoenen - vingerbeschermers

Artikel 1 tot en met 12 (van 12 artikel)
excl. btw €4,99
incl. btw €6,04
excl. btw €14,95
incl. btw €18,09
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €19,95
incl. btw €24,14

excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €16,95
incl. btw €20,51

excl. btw €16,95
incl. btw €20,51
excl. btw €12,95
incl. btw €15,67
excl. btw €1,95
incl. btw €2,36
Artikelen per pagina: 20 40 60 80 100 

Schoonheidssalon handschoenen latex

Natuurlijke producten zijn vaak de beste en voor de meeste mensen prettig om mee te werken. Gebruik in uw schoonheidssalon daarom handschoenen van latex. Dit natuurlijke materiaal wordt gemaakt uit het melksap van de rubberboom. De handschoenen zijn dun en soepel waardoor ze ideaal zijn om mee te werken. Voor iedereen in uw schoonheidssalon die geen handschoenen van latex kan dragen vanwege een allergie of intolerantie, hebben wij ook wegwerp handschoenen van nitril!

Schoonheidssalon handschoenen nitril

Bent u, uw collega of klant gevoelig voor latex? Draag in de schoonheidssalon dan handschoenen van nitril. Nitril handschoenen zijn gemaakt van synthetisch rubber. Daarbij zijn ze bestendig tegen oliën en vetten en blijven ze een goede grip geven wanneer ze nat zijn. Dit is zeker een pluspunt in de schoonheidssalon. Handschoenen van nitril zijn overigens een stuk steviger dan van latex. Voor meer bescherming voor uzelf en uw klanten zit u ook goed bij MAZ Beautyland.

Schoonheidssalon vingerlingen handschoenen

Geen schoonheidssalon kan zonder vingerlingen en handschoenen! De vingerlingen, ook wel vingercondooms genoemd, zijn ideaal als comedonendrukker. Dit is iets wat u waarschijnlijk regelmatig zal doen in een schoonheidssalon. Vingerlingen bieden net als handschoenen bescherming als hygiëne geboden is. Iets anders wat voor een schoonheidsspecialist onmisbaar is, is een mondmasker. Net als goede bedrijfskleding trouwens!

Schoonheidssalon handschoenen groothandel

Bij MAZ Beautyland bestelt u alle benodigdheden voor in uw schoonheidssalon. U vindt handschoenen, salon schorten en overige kleding in onze groothandel. Bestellen gaat eenvoudig via onze webshop. Onze handschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies de kleur die past bij de huisstijl van uw schoonheidssalon. Alle handschoenen in onze beauty groothandel zijn ook nog eens te bestellen in diverse maten. U vindt altijd een paar dat perfect past!

Contact
Enjoy Nails / MAZ Beautyland
Industriestraat 23
2671 CT Naaldwijk
0174-640 335
info@mazbeautyland.nl
Klantenservice
Juridisch
Volg ons
Nieuwsbrief
Vul uw e-mailadres in om onze nieuwsbrief te ontvangen
Klantbeoordelingen